Rasplakaće vas

Potresne izjave đaka: Voleo bih da moja učiteljica zna... (FOTO)

U želji da bolje upozna svoje učenike, ova predana učiteljica otkrila je da su njeni učenici divne osobe koje dolaze iz različitih porodica, a ono što je tužno je da su većina veoma siromašni
Lifestyle
09:54h Autor:
Potresne izjave đaka: Voleo bih da moja učiteljica zna... (FOTO)
Foto: Twitter / Kylemschwartz

Kajli Švarc, nastavnica trećeg razreda u Denveru, Kolorado, u želji da bolje upozna svoje učenike, došla je na jedinstvenu ideju vrednu svake pohvale. Rezultati zadatog domaćeg zadatka dirnuće vas u srce na mnogo načina.

Ova simpatična učiteljica je predana svom poslu i deci kojoj predaje. Ona otkriva da su njeni učenici divne osobe koje dolaze iz različitih porodica, a ono što je tužno je da su većina veoma siromašni.

Put oko sveta pravo iz škole: Profesor počinje svaki čas crtanjem precizne mape Zemlje! (VIDEO)

U želji da im se približi i da otkrije kako provode svakodnevni život i šta ih muči, smislila je jednostavni zadatak pod naslovom "Voleo bih da moja učiteljica zna". Odgovori koje je dobila su je toliko dirnuli da ih je postavila na Tviteru, a njen rad se proširio širom zemlje. Prenosimo neke odgovore koji će vas rastužiti, raznežiti i zasigurno ostaviti bez reči.

Sramota: Slepom dečaku (8) škola oduzela štap zbog lošeg ponašanja (VIDEO)

1. "Voleo bih da moja učiteljica zna da kod kuće nemam olovku za pisanje domaćeg zadatka"

2. "Voleo bih da moja učiteljica zna koliko mi nedostaje tata jer su ga deportovali u Meksiko kada sam imao 3 godine. Nisam ga video 6 godina"

3. "Voleo bih da je moja učiteljica znala moje roditelje"

4. "Voleo bih da moja učiteljica zna da moj dnevnik čitanja lektire nije uvek potpisan jer moja mama često nije kod kuće"

5. "Voleo bih da moja učiteljica zna da nemam prijatelja da se igram sa njim"

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs