Svetlana iz Beograda se javno odrekla ćerke: Pobegla je sa deverom, ostavila 3 dece, a kad sam je nazvala zažalila sam

Ćerka joj je priredila veliku sramotu i dok je živa neće joj to oprostiti

Porodica
12:21h Autor:
Svetlana iz Beograda se javno odrekla ćerke: Pobegla je sa deverom, ostavila 3 dece, a kad sam je nazvala zažalila sam
Foto: Shutterstock

"Pre četiri godine Danka je otišla kod lekara i nije se vratila, produžila je u Dortmund, spanđala se sa suprugovim rođenim bratom i sve nas osramotila", kaže Svetlana.

Bila je u naizgled srećnom braku čak 22 godine, a onda je otišla na lekarski pregled i više se nije vratila. Pobegla je bez reči u Nemačku s rođenim bratom svog muža, ostavila supruga samog s troje dece.

Žena, Zabrinuta žena, Tužna žena
foto: Shuterstock

Ukoliko ste pomislili da je ovo scenario neke nove turske ili španske serije, prevarili ste se. Ne, nije scenario - ovo je životna drama koja je zadesila srpsku porodicu iz Beograda.

Svi smo čuli za onu frazu "ima da te se odreknem preko novina", a upravo zbog pomenute bruke je Svetlana Ajdinović (55) rešila da to zaista i uradi. Ona se javno odriče ćerke Danke (37), koja je obrukala i ostavila u čudu celu porodicu pošto se spanđala s deverom i pobegla u Dortmund, u Nemačku.

Tužna žena
foto: Shutterstock

- Pobegla je pre desetak dana, otišla je na ginekološki pregled i više se nije vratila. Primetili smo da se zadržala i da je nema, onda smo krenuli da je zovemo, bila je nedostupna. Odmah su počele da kruže priče da je pobegla, a kasnije, kada se deci javila na telefon, i sama je to potvrdila. Priznala je da je otišla kod devera. Uspela sam samo jednom da je dobijem na telefon, kaže da ga voli i da je tako to rešila. Baš sam ljuta na nju! Nije ona otišla zbog para, već zbog ljubavi - priča nam Svetlana, koja je još uvek u neverici.

žena, Tužna žena
foto: Shutterstock

Kako kaže, ranije se pričalo da postoje neke varnice između ovih preljubnika, šuškalo se, ali niko u porodici u to nije verovao. Danka se udala za Predraga pre 22 godine, s njim ima troje dece, sina od 21 godinu i dve ćerke od 19 i 11 godina.

- Više nećemo da imamo ništa s njom, niko od nas! Tad kad smo se čule, ni za decu me nije pitala, kaže: "Oni su veliki, mogu sami". Toliko mi je neprijatno, to je velika sramota. Zažalila sam što sam je i pozvala. Zet je to podneo jako teško, slomljen je, sve nas je razočarala. Niko se ovome nije nadao, iznenada je otišla. Imali su skladan brak, on je bio dobar prema njoj i voleo ju je. I eto šta ona uradi - uznemirena je Svetlana.

žena, Tužna žena, Starija žena
foto: Shutterstock

Ona dodaje da su njena ćerka i dever blokirali skoro sve članove porodice na Fejsbuku, da brojevi telefona koje su koristili više nisu u funkciji, te da više niko nije u kontaktu s njima.

Išli po nju u Nemačku oterala sina, pretila mu policijom

Svetlana dodaje da se ovakvoj izdaji niko nije nadao, kao i da ne mogu ljude u oči da pogledaju od sramote i bruke. - Još su se oni izgleda krijući sastajali. Velika sramota nas je snašla... Zet je bio besan, ali je pre nekoliko dana otišao sa sinom za Nemačku da je nađe i hteo je da je vrati. Njihov sin, moj unuk, otišao je na vrata kod devera i ćerke. Nisu hteli da mu otvore vrata, pretili su policijom. Danka mu je rekla: "Šta ti imaš sa mnom, ti si veliki, vrati se kući!" Nisu uspeli da je vrate... - razočarana je ona.

Stil/Kurir

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs