Gde su i šta rade deca Nebojše Glogovca: Jedan se upravo oženio, drugi postao glumac, a ćerka kreće u 2. razred

Nebojša Glogovac je iza sebe ostavio troje naslednika iz dva braka, a jedan sin je zakoračio u svet glumce i krenuo stopama slavnog oca

Porodica
07:38h
Gde su i šta rade deca Nebojše Glogovca: Jedan se upravo oženio, drugi postao glumac, a ćerka kreće u 2. razred
Foto: preentscreen/Youtube

Glogovac je za sobom ostavio sinove Gavrila, Miloša i ćerku Sunčicu, koji su mu bili najveća radost.

Sinovi Nebojše Glogovca izrasli su u mladiće, a majka Mina im je velika podrška u svemu, dok bi njihov otac sigurno na njih bio veoma ponosan.

Stariji, Gavrilo Glogovac, rođen je 1999. godine i živi život daleko od očiju javnosti i kamera, te se o njemu malo zna, piše Blic.

Sa druge strane, mlađi Glogovčev sin Miloš, koji je rođen 2001. godine, a koji je televizijsko pojavljivanje imao u kulinarskoj emisiji u kojoj je bio sa pokojnim ocem, završio je Petu beogradsku gimnaziju i krenuo tatinim stopama.

Upisao je Fakultet dramskih umetnost, ali se odlučio za režiju.

Miloš stao na ludi kamen

Naime, Miloš Glogovac oženio se daleko od očiju javnosti. Detalje skromnog venčanja, održanog u Hrvatskoj, obelodanila je prva supruga pokojnog glumca, slikarka Mina Glogovac. Fotografiju mladenaca objavila je na Instagramu, gde su se odmah pojavile čestitke.

Nebojša Glogovac je, osim Gavrila i Miloša, imao i naslednicu Sunčicu, koju je 2016. godine dobio u braku sa Milicom Šćepanović, sa kojom je bio do smrti.

(Blic)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs