U SESTRI NAŠAO SAVRŠENU ŽENU I LJUBIO JE PRED SVIMA, DOK GA JE NJE MUŽ PREZIRAO: Čuvena lepotica sa bratom ima ŠOK ODNOS

Šok odnos Anđeline Džoli i njenog brata ostavlja svetsku javnost u neverici!

Porodica
14:19h Autor:
U SESTRI NAŠAO SAVRŠENU ŽENU I LJUBIO JE PRED SVIMA, DOK GA JE NJE MUŽ PREZIRAO: Čuvena lepotica sa bratom ima ŠOK ODNOS
Anđelina Džoli, Foto: BENS / RMBI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Anđelina Džoli važi za jednu od najlepih glumica svih vremena, ali svojim načinom života ne prestaje da šokira javnosti. Od bizarnih navika do frapantnog odnosa sa bratom, pa sve do burnog okončanja braka sa Bret Pitom - samo su neke od stvari o kojima je ceo svet brujao.

Čim kažemo brat Anđeline Džoli, setimo se onog njihovog zloglasnog ljubljenja na dodeli Oskara 2000. godine. Pa, gde je danas brat Anđeline Džoli?

Međutim, nje zloglasni poljubac sa rođenim bratom Džejmsom Hejvenom pamti se kao najveći skandal.

Džejms Hejven, Anđelina Džoli
foto: Profimedia

Još 2000. godine, Anđelina Džoli je bila nominovana za Oskara za ulogu u filmu "Devojka". U to vreme imala je samo 24 godine, brzo je postajala glavna zvezda, već je osvojila Zlatni globus i nominaciju za Emi za ulogu problematičnog modela filmu Gia. Džoli je te večeri dovela svog brata Džejmsa Hejvena sa sobom na dodelu nagrada i oboje su bili oduševljeni kada je osvojila trofej za najbolju sporednu glumicu. U govoru zahvalnosti Anđelina je rekla:

"U šoku sam, i trenutno sam tako zaljubljena u svog brata... Samo me je držao i rekao da me voli, i znam da je tako srećan zbog mene. I, umh, hvala ti na tome..."

Kasnije, to veče na žurci koja je usledila nakon dodele nagrada, Džoli je svog brata poljubila u usta, što su sve kamere uhvatile. Nažalost, slika koja je nastala je učinila da poljubac izgleda donekle seksualno i postala glavna hrana za tračeve gladnih medija.

Anđelina Džoli
foto: Bei / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ovo nije bio prvi put da su Džoli i Hejven fotografisani kako se ljube na nekom događaju. Brat i sestra su se takođe poljubili na dodeli Zlatnog globusa ranije te godine.

Naravno, poljubac je bio potpuno "nevin".

"Nisam dao Endži francuski poljubac", rekao je Hejven za Dejli mejl 2007. "Bilo je to nešto jednostavno i divno. Spremala se da ode u Meksiko da završi snimanje Prvog greha sa Antoniom Banderasom. Čestitao sam joj na Oskaru i brzo je poljubio u usne. To je puklo i postalo je velika stvar.”

Posle tog skandaloznog „poljpca“, svet je počeo da obraća pažnju na Džejmsa Hejvena. Godine 2011. počeo je da izlazi sa glumicom Ešli Rejn, najpoznatijom po ulozi u kratkotrajnoj TV emisiji "About Abbi".

1 / 5 Foto: Profimedia

Navodno je bila Hejvenova prva ozbiljna devojka. 2011, prijatelj para rekao je za Dejli mejl:

„Oni su do ušiju zaljubljeni. Ešli je jedna od prvih devojaka koju je Džejms upoznao sa porodicom i provode kvalitetno vreme zajedno."

Dodao je da su članovi porodice srećni što vide Hejvena u ozbiljnoj vezi, uključujući tatu Džona Vojta, koji „zaista voli Ešli," i Anđelininog tadašnjeg dečka, Breda Pita.

"Veza je donela veliko olakšanje i Bredu, koji je ponekad osećao da se Džejms previše mota oko njih", tvrdi prijatelj. "Bred je uvek mislio da će Džejms imati koristi od ozbiljne veze", istakao je tada.

Istakao da mu je Anđelina, iako je mlađa, od rane mladosti davala savete u vezi s njegovim ljubavnim životom i da je veoma zaštitnički nastrojena prema njemu.

– Možda nisam našao pravu ženu jer je moja žena previše izbirljiva kad sam ja u pitanju – rekao je za Daily Mail jednom prilikom. – Svaka žena mora da prođe kroz dva filtera – moj i sestrin, koja je savšrena žena.

Anđelina Džoli
foto: Nassou.fr / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bio dadilja sestrinoj deci sa punim radnim vremenom

Godine 2016, dok je Džoli prolazila kroz tešku borbu za razvod i starateljstvo sa bivšim Bredom Pitom, navodno je unajmila svog brata da joj pomaže kao dadilja deci. Iako se čini da je ujak Džejms poslušno brinuo o svojim sestrićima, izveštaji su tvrdili da je „tiho otpušten“ samo nekoliko meseci kasnije. Prema izvorima, dok je Hejven voleo da provodi vreme sa decom, smatrao je da je briga o šestoro dece bila emocionalno iscrpljujuća.

Ko je zapravo Anđelinin brat i čime se bavi?

Džejms je glumac, režiser, producent, scenarista, iako nije ni u jednom od ovih poslovna postigao ni približan uspeh kao njegov otac i sestra. Od 2006. izvršni je direktor festivala "Artivist", koji isitče filmove koji se bave pitanjima ljudskih i prava životinja, kao i zaštite životne sredine.

Džejms Hejven
foto: Profimedia

Iako je malo poznato da je Hejven glumac kao i njegova sestra i otac, on se na kraju sasvim okrenuo produkciji i režiji. Godine 2016. objavljeno je da je potpisao ugovor za režiju distopijskog naučno-fantastičnog filma pod nazivom Poslednji dečak, međutim, izgleda da je odustao jer nije dobio zasluge za film. Ali Hejven je napisao i režirao "Sud savesti" 2015. godine, kratki dokumentarac o zlostavljanju dece u katoličkoj crkvi.

U 20-minutnom delu pojavljuje se njegov tata, Džon Vojt. Zašto je izabrao oca da se pojavi u filmu, Hejven je rekao: „Nisam to napisao za njega, ali kada sam razmišljao o tome koga da angažujem, nisam mogao da se setim nikog drugog ko bi mogao da uradi slojeve na komadu bolje od njega ."

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs