AFERE GA KOŠTALE DRAGOCENOG VREMENA SA DECOM, ALI ON NIJE MARIO: Legenda košarke priznala SVE, žal za porodicom ga UBIJA

Zbog svojih afera nije provodio vremena sa svojom porodicom koliko je trebalo. Sada kada je to vreme prošlo, žal i kajanje nikada nisu bili veći.

Vip priča
12:40h Autor:
AFERE GA KOŠTALE DRAGOCENOG VREMENA SA DECOM, ALI ON NIJE MARIO: Legenda košarke priznala SVE, žal za porodicom ga UBIJA
Foto: Michael Tullberg / Getty images / Profimedia

Košarkaška legenda Šakil O'Nil, podelio je tmurnu poruku na Instagramu nakon objavljivanja memoara svoje bivše supruge Šoni Henderson, u kojima se pita da li je ikada zaista bila zaljubljena u bivšeg NBA igrača.

U svojim memoarima, Nepobeđena: Promena pravila i pobeda pod sopstvenim uslovima", objavljenim 7. maja, Hendersonova, 49, piše: "Gledajući unazad, ne znam da li sam ikada zaista bila zaljubljena u tog čoveka", za koga se udala 2002.

Tokom njihove veze, koja je počela kasnih devedesetih i na kraju završila 2009. kada je Hendersonova podnela zahtev za razvod, par se borio sa neverstvom, što je O'Nil priznao u svojim memoarima iz 2011. godine, "Šak nemontirano: Moja priča".

Šakil O'Nil
foto: lev radin / Alamy / Alamy / Profimedia

Hendersonova je u svojim memoarima objasnila da je "bila zaljubljena u ideju da bude udata za čoveka sa kojim sam imala porodicu" i "bila je zaljubljena u ideju o izgradnji zajedničkog života", tokom njihovog braka.

O'Nil i Hendersonova imaju četvoro dece: sinove Šarifa i Šakira i ćerke Amiru i Mearu. Oni takođe imaju sina Majlsa iz Hendersonove prethodne veze, a O'Nil ima ćerku Tahiru sa svojom bivšom devojkom Arnetom Jardbour.

Rijaliti zvezda je izjavila da je "zaista uživala u druženju sa" O'Nilom, ali zato što je on "pokušavao da bude svetski poznat, tridesetogodišnji multimilioner sa hiljadama žena koje se bacaju na njega", i u isto vreme on je želeo "biti muž i otac", njihova veza se na kraju raspala.

Dana 8. maja, O'Nil je na Instagramu podelio naizgled naglašenu poruku kao odgovor Hendersonovoj. "Razumem... ni ja ne bih bio zaljubljen u mene. Želim ti sve najbolje. Šaljem ljubav, Šak", napisao je belim tekstom preko crnog ekrana.

O'Neal je post napisao: "Veruj mi da razumem."

Objava je dobila izliv podrške za O'Nila u komentarima, uključujući promišljene poruke sina Šarifa.

Šarif, 24, napisao je: "Volim te čoveče! Spasio si mi život", u jednom komentaru. U drugom, Šaref je rekao: "Bukvalno najsimpatičnija i najsimpatičnija osoba na planeti!"

Košarkaš koji je postao glumac, priznao je svojevremeno da je varao Šoni dok su bili zajedno. On je mnogo puta istakao da se kaje zbog svojih prošlih postupaka, govoreći da sada živi sasvim sam u ogromnoj kući. Međutim, kada se ima vremena za razmišljanje, takođe je očigledno da on preuzima odgovornost za ono što je uradio, što je dovelo do raspada njegove porodice.

Šakil O'Nil
foto: Megan Briggs / Getty images / Profimedia

Šakil O'Nil je u svom podkastu "Veliki podkast sa Šakom" rekao da je bio "serijski varalica" i da su ga afere koštale dragocenog vremena sa njegovom decom.

"Kada sam ih izgubio, neću da koristim reč "d"(devastiran), jer znam da mnogo ljudi pati, ali bio sam skroz dole. Ponekad sam još uvek skroz dole. Posebno kada sam sam bio u svojoj kući u Orlandu, koja ima 6503 kvadratnih metara. Napravio sam kuću za decu, teretanu, sobu za igre, kuću za goste, i gluposti, ubilo me je."

Šakil je istakao da sebe krivi za sve što se desilo njegovom braku. Košarkaška legenda je u odličnim odnosima sa svojom decom i na sve načine gleda kako da im ulepša život.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs