KEJT MIDLTON I PRINC VILIJAM NIKAD NE JEDU ZA ISTIM STOLOM SA SVOJOM DECOM, ČAK NI ZA USKRS: Evo zašto

Kraljevska porodica pridržava se decenijama pravila koja su ustaljena nekada davno i od njih se ne odstupa

Porodica
KEJT MIDLTON I PRINC VILIJAM NIKAD NE JEDU ZA ISTIM STOLOM SA SVOJOM DECOM, ČAK NI ZA USKRS: Evo zašto
Foto: Profimedia

Kejt Midlton i princ Vilijam imaju strogo pravilo: Oni nikada ne jedu za stolom sa svojom decom, čak ni za Uskrs ili Božić.

Decu princa Vilijama i Kejt Midlton nije dozvoljeno da se pridruže roditeljima za stolom tokom praznika i zvaničnih večera, uključujući Božić i Uskrs. Bivši kraljevski kuvar Daren Mekgrejdi, koji je radio za kraljicu Elizabetu i princezu Dajanu, objasnio je da moraju da nauče „umetnost ljubaznog razgovora” pre nego što to učine.

Kuvar je detaljnije objasnio pravilo, otkrivajući da deca jedu odvojeno sve dok ne porastu dovoljno da prate osnove bontona.

Princ Džordž, Princeza Šarlot, Kejt Midlton
foto: Profimedia

"Deca su uvek jela u odvojeno sve dok nisu dovoljno odrasla da se pravilno ponašaju za trpezarijskim stolom“, rekao je Mekgrejdi.

Kroz to su prošli i princ Vilijam i princ Hari.

Postoji kraljevska trpezarija za decu u kojoj se svi članovi uče bontonu.

"Kraljevska tpezarija za decu napravljena je da bi decu naučila bontonu, ali i prepoznavanju različitih ukusa", priznao je kuvar, pominjući kako su princa Vilijama i princa Harija morali nagovoriti da jedu zelje.

Kejt Midlton, Princ Vilijam, Princ Luis, Princ Džordž, Princeza Šarlot
foto: Profimedia

"Dadilja je uvek imala kontrolu nad jelovnikom i starala se da jedu uravnotežene obroke koji uključuju ne samo puno zdravog povrća, već ih upoznaju i sa novim jelima za odrasle“, dodao je on.

Jedino je Dajana znala da decu povremeno odvede i na burgere i tako ih oraspoloži.

Rad za Kraljevsku palatu zahteva ispunjavanje liste bezbrojnih zahteva i poštovanje strogih pravila, koja verovatno većini nas zvuče banalno. Na primer, kraljevsko osoblje cedi pastu za zube za kralja Čarlsa, jer on retko nešto radi sam.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs