KAD SE UDALA ODUZELI SU JOJ PASOŠ, VOZAČKU, KLJUČEVE, SLOBODU: A sad Megan šokira ponašanjem, kao da ne brine za MUŽA

Princ Hari je odmah otišao do svog oca, nakon što mu je lično saopštie ušasne vesti i bolesti. Sa druge strane, čini se da Megan i ne brine baš toliko...

Porodica
17:39h Autor:
KAD SE UDALA ODUZELI SU JOJ PASOŠ, VOZAČKU, KLJUČEVE, SLOBODU: A sad Megan šokira ponašanjem, kao da ne brine za MUŽA
Megan Markl, Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Megan Markl je prvi put viđena u kraju gde živi sa Harijem u Americi, otkako je njen suprug princ požurio da se sastane sa ocem obolelim od raka. Nije pošla sa njim na put, niti se oglašavala povodom ove teme, što je mnoge začudilo.

Još više je javnost iznenadila svojim ponašanjem. Izgledala je potpuno opušteno za volanom skupocenog džipa, osmehivala se i pijuckala kafu, dok se približavala njihovoj vili od preko 14 miliona dolara. Pokušala je da se sakrije izgleda ispod bejzbol kapei prevelikih naočara za sunce, ali joj nije uspelo. Brzinom svetlosti je njena slika osvanula u svetskim medijima.

Princ je odleteo u Englesku odmah nakon što ga je kralj lično nazvao i saopštio mu tužne vesti o teškoj bolesti. Kako strani mediji navode, Hari se zadržao svega 45 minuta sa engleskim monarhom. Nije se susreo ni sa bratom Vilijamom, niti je obišao Kejt Midlton, koja je takođe, nedavno operisana.

Princ Hari
foto: Julian Simmonds / Shutterstock Editorial / Profimedia

Grant Garold, koji je za kralja Čarlsa radio sedam godina, rekao je da princ Hari želeo da pokaže da je sada "odrastao i da može da se stara o sebi", te da je verovatno iz tog razloga noć proveo u hotelu.

- Čudno je što nije boravio u nekoj od kraljevskih rezidencija. Možda je želeo da pokaže, i ovo je moja pretpostavka, da je voljan sebi da plati hotel - rekao je.

Loša sećanja na život u kraljevskoj porodici

Udaja za princa i život u palati zvuči zaista bajkovito. Iako se čini da je Megan Markl imala savršen život, ona tvrdi da je to daleko od realnosti. Ona tvrdi da je to savršenstvo i idiličan život samo maska sa javnost.

U emisiji Opre Vinfri jedno prilikom je priznala da se osećala usamljeno i izolovano od celog sveta.

"Dešavalo se da nisam mogla da odem na ručak sa prijateljima, jer su me mediji pratili u stopu". Dodala je i da su joj savetovali da se "primiri".

Megan Markl, Princ Hari
foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Takođe, je rekla da nije palatu napuštala mesecima.

"Svi su govorili kako će moji postupci biti propraćeni u javnosti, ali niko nije mario za to kako se ja osećam. Nikad se u životu nisam osećala tako usamljeno".

Megan je istakla kako joj je ulaskom u kraljevsku porodicu potpuno oduzeta sloboda.

"Nakon što sam postala deo kraljevske porodice, više nisam videla svoj pasoš, ključeve, vozačku dozvolu", kaže Megan.

1 / 7 Foto: Rupert Hartley / Shutterstock Editorial / Profimedia

"Bila sam svuda, a zapravo nisam bila nigde", tvrdi Megan kojoj je, kako kaže, mentalno zdravlje bilo ozbiljno ugroženo i da je razmišljala o samoubistvu.

Zbog svoje supruge, princ Hari odlučio je da odsupi od svojih kraljevskih dužnosti 2020. godine i preseli se u Ameriku, i od tada su njegovi odnosi sa ocem i starijim bratom prilično narušeni.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs