GDE SU ĆERKE DŽEJA RAMADANOVSKOG: Ona živi povučeno u luksuzu s ČUVENIM DASOM, 2. je ISTA OTAC i ima neobično zanimanje

Ćerke Džeja Ramadanovskog su izrasle u prave mlade dame, a iako fizički liče, karakterom su potpuno različite.

Porodica
19:24h Autor:
GDE SU ĆERKE DŽEJA RAMADANOVSKOG: Ona živi povučeno u luksuzu s ČUVENIM DASOM, 2. je ISTA OTAC i ima neobično zanimanje
Džej Ramadanovski, Foto: Kurir / Dragan Kadić

Džej Ramadanovski, vlasnik posebnog glasa i ogromne duše, ostavio je kroz svoje hitove neizbrisiv trag na našoj muzičkoj sceni. Uz njegove pesme se i veseli i plače, a jedno je sigurno - niko na njih ne ostaje imun. Čuveni pevač došao je doslovno preko trnja do zvezda, ali nikada nije zaboravio na one najsiromašnije. U detinjstvu je bio više gladan nego sit, na ulici je, kako je voleo da kaže kroz šalu, završio fakultet. Kada je imao on, imalo su i svi oko njega.

Legendarni Džej nosio je u sebi neverovatnu energiju kojom je sve ostavljao bez daha, a susret sa Marinom Tucaković i Futom mu je promenio tok sudbine. Ubrzo postaje jedna od najvećih zvezda na našim prostorima, a do poslednjeg dana živeo je kao pravi boem.

Džej Ramadanovski, Marija Ramadanovski
foto: ATA Images

Iza sebe je, osim vanvremenskih hitova, ostavio i dve divne ćerke - Anu i Mariju, koje je dobio sa prvom suprugom Nadom.

One su bile njegove mezimice i centar sveta, kao i najveća snaga u svemu što je radio. Sa starijom ćerkom Anom se pojavljivao u medijima, dok je mlađa Marija tek nedavno pristala da bude deo javnog života, jer je po prirodi bila veoma stidljiva.

Džej Ramadanovski, Marija Ramadanovski
foto: ATA Images

Upravo Marija je nasledila očev talenat i pesak u glasu, te je odlučila posle Džejeve smrtu da se posveti pevanju, što je bila njegova velika želja. Maštao je da snime duet. Završila je školu za negu lepote i u svom primarnom zanimanju je bila vrlo uspešna, te je sarađivala i sa brojnim poznatim ličnostima.

- Radila sam kao scenski masker i vlasuljar. Nakon volonterskog rada u Narodnom porzorištu, radila sam na nekoliko poznatih serija. Ipak, muzika je moja najveća ljubav i to je preovladalo. Prvu pesmu sam posvetila svom ocu, a nadam se da ću i dalje naszaviti da radim. Kada bih uspela da postignem trećinu što je moj otac, bila bih srećna- rekla je Marija i dodala:

Džej Ramadanovski
foto: preentscreen/Instagram

- Kada bih dobila dozvole, možda bih presnimila neke tatine pesme, mada mislim da su to pesme koje ne treba dirati. Iako sam ja njegova ćerka, niko ne može da izvede i otpeva to kao on. Treba čuvati dela takva kakva jeste i ne treba čačkati- zaključila je.

Džej je jednom prilikom istakao da je Marija nasledila lepotu od majke, dok je karakterom više na njega. Nakon godinu dana od očeve smrti, objavila je svoj muzički prvenac „Od kad nisi ti kraj mene” i posvetila ga ocu. U međuvremenu je objavila i pesmu "Koči", a vredno radi u studiju i na novim projektima.

U maju ove godine udala se za dugogodišnjeg partnera Stefana Davidovića, koji nije javna ličnost i ne zanima ga popularnost, ali je svojoj lepšoj polovini veliki vetar u leđa za sve ciljeve koje je zacrtala.

Slavlje je organizovano u jednom restoranu u Beogradu, a prisustvovalo je više od 300 zvanica, među kojima i brojne kolege Džeja.

Džej Ramadanovski, Marija Ramadanovski
foto: ATA Images

Sa druge strane, pevačeva starija naslednica Ana živi daleko od svetla raflektora i trudi se da privatnost maksimalno sačuva, ističući da je javni život ne zanima.

Već 11 godina je u braku sa pevačem Adilom Maksutovićem, a kruna njihove ljubavi su dvoje dece. Iako je njihov odnos svojevremeno bio veoma turbulentan, uspeli su da prevaziđu probleme i izglade nesuglasice.

Oni su danas srećni i vole se više nego ikada, a pevač je jednom prilikom ispričao kako je sve počelo.

Džej Ramadanovski, Marija Ramadanovski
foto: ATA Images

- Upoznali smo se 1994. godine, moji roditelji su kupili stan od Džeja i njegove tadašnje supruge Nade, Anine mame. Inače se moj otac zna sa Džejem dugo, iz dana mladosti, a te 1994. godine, kad smo se selili sa Vračara, prešli smo u Kotež i kupili njihov stan. Oni su se preselili 100 metara niže, izgradili su kuću u istom kraju. Tada je ona stvarno bila detence, šest godina je imala ja sam imao jedanaest. Posećivali smo se, išli na rođendane, moja mama se družila sa njenom, prosto znali smo jedno za drugo - govorio je.

Putevi su im se razišli, a kada ju je sreo posle par godina, nije mogao ni da je prepozna.

- To je sve trajalo do jednog perioda kada se Džej razveo i onda je Ana prešla da živi sa ocem na Dorćol. To je bilo u nekom periodu sa 14, 15 godina. Nisam je viđao par godina i sreli smo se na nekom veselju kod zajedničkog prijatelja, ona je došla sa mamom. Ja sam bio šokiran, rekao sam „Ana jel moguće da si ti?“ Njena mama Nada je jako mene volela i moju porodicu i bila je glavni provodadžija - prisetio se pevač.

Džej Ramadanovski, Marija Ramadanovski
foto: ATA Images

Priznao da je "glavni provodadžija" bila upravo Anina majka. A izabranici je priredio veoma neobičnu veridbu.

- Otišli smo na koncert našeg omiljenog pevača Davida Bizbala i išla je pesma koju sam ja i snimio, „Ne diži ruku na nas“. Kompozitor pesme je dao autorska prava i meni i Bizbal je snimio u originalnoj verziji. Mi smo baš išli na to putovanje s namerom da upoznamo tog čoveka. On je bio fasciniran mojom verzijom pesme i glasom. Ona uopše nije imala predstavu, jer smo otišli sa namerom da upoznamo moje buduće saradnike - rekao je za "Grand" i otkrio kako je zaprosio suprugu:

- Ja sam sve to lepo organizovao. Čuo sam da Bizbal ima koncert u Barseloni, otišli smo i ide pesma „Ne diži ruku na nas“. I ja vadim prsten i ljudi oko nas gledaju, a ja pritom snimam koncert i drugom rukom je prosim i snimam kako je prosim. Ona u šoku, počne da plače, poljubimo se, zagrlimo, odslušamo koncert do kraja i devet meseci posle toga rodi se Adrian- sa osmehom je ispričao pevač.

1 / 5 Foto: Printscreen/youtube

Odnos Džeja i Adila je neprestano intrigirao javnost, zbog brojnih glasina koje su kružile o načinu ophođena njegovog zeta prema ćerki Ani, ali je Ramadanovski samo jednom rečenicom i to neposredno pre smrti, razrešio sve nedoumice:

"On je prva liga. Svi grešimo", prokomentarisao je Džej svog zeta Adila.

Prošle godine se pisalo da su svoju oazu mira izgradili u okolini Smedereva, te da sa svojim naslednicima uživaju u velelepnoj vili sa bazenom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs