NAŠLA GA UPLAKANOG NA ULICI, PA MU PROMENILA ŽIVOT IZ KORENA: O njoj je pričao kroz suze i voleo je kao MAJKU

Žena koju je Džej Ramadanovski voleo kao majku, promenila mu je život iz korena.

Celebrities
15:08h
NAŠLA GA UPLAKANOG NA ULICI, PA MU PROMENILA ŽIVOT IZ KORENA: O njoj je pričao kroz suze i voleo je kao MAJKU
Foto: preentscreen/Instagram

Legendarni pevač Džej Ramadanovski preminuo je na današnji dan, pre tačno tri godine, a mnogobrojni hitovi koji su ostali iza njega, učinili su ga besmrtnim.

Odrastao je u samom srcu Beograda - Dorćol, u kojem je završio osnovnu školu, obožavao učiteljicu, pevao na priredbama, ali i šibicario, krao, pa nakon popravnog doma započeo muzičku karijeru.

Džej Ramadanovski
foto: Kurir / Dragan Kadić

Veliku ulogu u njegovom životu odrigrala je učiteljica, koja ga je sa ulice dovela u školsku klupu. Ubrzo mu je postala kao majka, a pevač je često isticao da je zahvaljujući njoj izašao na pravi put.

Džej Ramadanovski
foto: ATA Images / Antonio Ahel

- Džej je išao kod nas u školu, učiteljica mu je bila Danica Pekić. Ona ga je na ulici našla uplakanog i dovela ga da uči školu. Govorio je da mu je ona kao majka i da nije bilo nje nikad ne bi izašao na pravi put. Kupila mu je knjige, odeću i brinula o njemu. Bio je na jednoj proslavi škole, pa je o Danici kroz suze pričao, mnogo ju je voleo - ispričao je Dragomir Ivanović, preneo je Blic.

Džej Ramadanovski
foto: Printscreen/youtube

Učiteljica ga je u jednom momentu pozvala da živi kod nje u stan, jer je u mladom Džeju prepoznala "dušu" kako su to kasnije pričali ljudi koji su ga poznavali.

Preminuo je 6. decembra 2020. godine u Beogradu, u nedelju. Tih dana cela Srbija je pevala stihove njegove pesme: "Nedelja, i svi ste tu, a mene s’ vama nema - daleko negde sam, na put bez povratka vaš sin se sada sprema..."

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs