KO JE "ATRAKTIVNA LEPOTICA" KOJA JE ZASENILA PRIJU? Zove se Božidar i oženjeni muškarci na njega padaju kao POKOŠENI

Manogi se pitaju ko je Božidar Pavlić, čija lepota obara s nogu i muškarce i žene.

Celebrities
KO JE "ATRAKTIVNA LEPOTICA" KOJA JE ZASENILA PRIJU? Zove se Božidar i oženjeni muškarci na njega padaju kao POKOŠENI
Foto: Printscreen Instagram/ bozo_kralj_star

Tiktoker Božidar Pavlić privukao je veliku pažnju javnosti nakon što se pojavio u zagrebačkoj Areni, na koncertu Aleksandre Prijović. On je iskoristio priliku da se fotografiše sa pevačicom, a zanimljivo je što su svi mislili da je Božidar, zapravo žena.

Božidar je na društvenim mrežama poznatiji kao Božo Kralj i po zanimanju je frizer. Snimanje videa na za TikTok platformu, učinilo ga je poznatim u celom regionu, nakon čega je snimio dve pesme.

- Ne znam što ih toliko pali kod mene, ali najviše mi se javljaju upravo oženjeni muškarci, sanjare o noći provedenom sa mnom, mogu zaključiti da je to zbog mog atraktivnog izgleda, ali iskreno mi je žao njihovih žena - rekao je Božidar, piše je Jutarnji list.

Sudeći prema njegovim fotografijama, teško je zaključiti da se radi o muškarcu, budući da izgleda veoma ženstveno i atraktivno. Međutim, uprkos fatalno izgledu, Božidar ističe da se oseća kao muškarac, uprkos tome što neguje ženski izgled.

1 / 5 Foto: Printscreen Instagram/ bozo_kralj_star

- To je zato što volim androgeni izgled, volim negovanu kožu i kosu, obožavam šminku, mislim da je to sve deo života i da uopšte ne bi trebalo da postaje neke predrasude prema tome jer odeća i svi kozmetički preparati apsolutno mogu biti uniseks. Ja sam muškarac iz budućnosti - kazao je na tu temu.

Inače, Božo ima 29 godina, a kako hrvatski mediji prenose, već godinama živi sa dečkom.

"Kroz život vas često prozivaju i omalovažavaju, pogotovo zbog izgleda, a Jelena Karleuša je borbena žena koja mi je dala apsolutnu snagu. Mnogi su je prozivali pa sam nakon svega zaključio - ako može ona, mogu i ja. Najvažnije je biti jak u glavu i biti ono što jesi. Nikada se nisam opterećivao tuđim mišljenjem, a nisam ni želeo živeti po tuđim pravilima. Imamo jedan život i odlučio sam ga proživeti onako kako želim, a ne kako mi drugi kažu", rekao je frizer za RTL.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs