ANĐELINA DŽOLI NIKAD ISKRENIJA, OTVORILA DUŠU: "Završila bih na dnu da nisam odlučila živeti zbog moje dece"

Smatra da ju je majčinstvo spasilo totalne propasti i da joj je upravo ono davalo snagu prethodnih godina.

Porodica
12:18h Autor:
ANĐELINA DŽOLI NIKAD ISKRENIJA, OTVORILA DUŠU: "Završila bih na dnu da nisam odlučila živeti zbog moje dece"
Anđelina Džoli iskreno o majčinstvu i svojoj deci., Foto: Profimedia

Anđelina Džoli je u najnovijem intervjuu za Vogue otvorila dušu i progovorila o nekim stvarima o kojima se u prethodnom periodu samo nagađalo. Pre svega se odnose na roditeljstvo ali na neki način i na razvod od Breda Pita.

Jedina stvar zbog koje nikad nije žalila je trenutak kada je postala majka. U svom nikada iskrenijem intervjuu za ovaj poznati magazin priznala je da ju je to što je samohrana majka zapravo spasilo od toga da potone. Otkrila je da se fokusirala na odgajanje svoje dece nakon razvoda od supruga i smatra da ju je upravo to guralo napred svih ovih godina.

Anđelina Džoli
foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

"Imala sam 26 kada sam postala majka. Moj celokupan život se promenio. To što sam dobila decu me spasilo, ali i naučilo nekim novim stvarima. Uverena sam da bi završila na dnu da nisam odlučila živeti zbog njih. Oni su bolji od mene, a to i želiš od dece."

Njenom braku s Bred Pitom došao je kraj 2016., nakon 12 godina zajedničkog života, a zajedno imaju šestoro dece - Maddoxa (22), Paxa (19), Zaharu (18), Shiloh (17) i blizance Viviene i Knoxa (15).

"Poslednjih dana sam malo tužna. Pokušavam shvatiti ko sam zapravo ja sa svojih 48 godina. Očigledno prolazim kroz neku tranziciju, promenu. Ne osećam da sam poslednju deceniju ono što ja jesam, a to nisam želela", dodala je Anđelina ne otkrivajući previše, ali implicirajući kako su prethodne godine bile izuzetno kompleksne za njenu porodicu.

Anđelina Džoli, Šajlo Džoli Pit
foto: Profimedia

"Mnogo toga je trebalo zaceliti. Još uvek se tražimo", zaključila je glumica koja krasi izdanje Vogue-a za novembar 2023. godinu. Ovaj intervju joj je poslužio kao odlična prilika da promoviše svoju modnu kompaniju nazvanu jednostavno - Atelier Jolie.

Ne želim da budem velika modna dizajnerka, želim da napravim modnu kuću za druge ljude, da oni to postanu. Nadam se da ću promeniti mnoge aspekte svog života. A ovo je onaj okrenut napred". Poručila je da želi da njen brend inspiriše žene da se "osećaju dovoljno snažno da pokažu i svoju nežnu, osetljivu stranu" - što njoj ranije nije bilo lako.

"Nakon što sam prošla kroz težak period u kojem sam bila povređena, terapeut me pitao da li bih pokušala nositi lepršavu odeću. Zvuči glupo, ali pretpostavila sam da će me pantalone i čizme predstaviti kao snažniju osobu." prenosi Tportal.hr

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs