JA SA SVEKRVOM JEDEM PUNJENE PAPRIKE NA MORU: Srpska Zulu snajka priznala da je PARADAJZ TURISTA, a Nemci su je šokirali

Srpska snajka iz plemena Zulu kaže da je paradajz turista i da se uopšte ne stidi da jede punjene paprike na plaži!

Porodica
11:55h Autor:
JA SA SVEKRVOM JEDEM PUNJENE PAPRIKE NA MORU: Srpska Zulu snajka priznala da je PARADAJZ TURISTA, a Nemci su je šokirali
Srpska snajka iz plemena Zulu kaže da je paradajz turista, Foto: Printscreen Youtube / K1 Televizija

Naledi Repaja, srpska snajka iz plemena Zulu očarala naš narod svojom neposrednošću i neobičnim izgledom! Osim toga, ne ustručava se da iznese svoj stav i bilo kojoj temi, a ovoga puta je istakkla šta zapravo misli o paradajz turistima, tewemi koja uvek izazove buru naročito na društvenim mrežama, te je otkrila i kako izgleda njen odlazak na plažu.

- Nas su zvali paradajz turisti, pa Nemci su došli i ljuštili paradajz pored nas. Idemo mi u Grčku, a kažu da smo mi paradajz turisti... I seli smo i pričali smo i kako sam razumela, krčka se pasulj, punjena paprika, a vi ste na plaži, a onda kad dođete kući, jedete punjenu papriku i sve to. Ali najgore što on meni kaže da su Nemci ljuštili paradajz, a oni nikada nisu dobili pečat da su paradajz turisti. To mi je pričao jedan stariji čovek. Kaže mi on to, ja se nasmejem - priča Naledi.

Svekrvu obožava i sa njom se fenomenalno slaže, a upravo ju je ona naučila da pravi sve srpske specijalitete, mada i Naledi priznaje da ne može da odoli našoj tradicionalnoj kuhinji.

- Mene svekrva preselila u Crnu Goru, pravimo punjenu papriku, odemo na plažu, kada se vratimo kući, jedemo punjenu papriku. Uf, znaš kako je to dobro. I to je toliko lepo, ja ne znam u čemu je problem (smeh). U čemu je problem da jedeš punjenu papriku? Moraš nešto da jedeš. Kad ideš po tim mestima na Balkanu, šta fali? Šta fali da odeš u Grčku i skuvaš punjenu papriku - pita se, a prelepi komentari na njen račun su se samo nizali na TikToku.

Ova egzotična dama, inače, potiče iz Južnoafričke republike iz plremena Zulu napustila, a svoju domovinu zbog ljubavi prema Bojanu Repaju iz Požarevca, a njihova ljubavna priča je oduševila region!

- Od prvog dana smo se složili. Nas odnos je pun strasti. Upoznali smo se na kruzeru, pre deset godina. Radila sam kao fizioterapeut, on je stilista. Dosta vremena smo provodili zajedno, prijali smo jedno drugom. Meni su dopao njegov karakter, a njemu, kako je rekao, to što sam bila drugačija. Kada je dao otkaz, pošla sam sa njim. Plan je bio da u Srbiji budemo oko mesec dana - otkriva Naledi.

Bojan Repaja, Naledi Repaja
foto: Printscreen Youtube - K1 televizija

I zapravo mesec dana pretvorilo se u čitavu deceniju, a njihova ljubavna priča postaje sve romantičnija. Naime, Naledi je Bojana osvojila na prvi pogled, a Srbin ne krije da je odmah znao da želi da sa njom provede život jer je "drugačija od svih žena koje poznaje". Usledilo je prelepo venčanje u crkvi Svete Ružice na Kalemegdanu, ali bračne zavete su dali i u rodnoj zemlji "naše snajke". Ovaj zanimljiv par ostvario se i u ulozi roditelja, te imaju sina Nou (4) i ćerku Neu (3).

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs