BIZARNI RAZLOZI ZBOG KOJIH SE POZNATE LIČNOSTI ODLUČUJU ZA SUROGAT MAJČINSTVO: Na ovo nikada ne bi ste pomislili

Poznati par je rešio da iznese sve detalje koji su prethodili rođenju deteta njihove surogat majke.

Porodica
Autor:
BIZARNI RAZLOZI ZBOG KOJIH SE POZNATE LIČNOSTI ODLUČUJU ZA SUROGAT MAJČINSTVO: Na ovo nikada ne bi ste pomislili
Bizarni razlozi poznatih za surogat majčinstvo., Foto: APEX / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Krisi Tajgen i Džon Ledžend najavili su dolazak svog četvrtog deteta, sina po imenu Ren Aleksander Stivens koji je rođen preko surogat majke.

Par je šokirao fanove vestima o svom novorođenčetu u objavi na Instagramu koja sadrži divne fotografije. Ponosni roditelji do sada nisu podelili sa fanovima da očekuju još jedno dete, ali su pratiocima u svom postu izneli o sve detalje koji su prethodili rođenju.

Njihovo dete rođeno je 19. juna 2023. godine, a njegovo srednje ime inspirisano je njegovom surogatom majkom Aleksandrom. Renov dolazak usledio je samo nekoliko meseci nakon što su dočekali svoje treće zajedničko dete, ćerku po imenu Esti.

Par ima i ćerke Lunu i sina Majlsa. Srećne vesti stigle su skoro dve godine nakon što su njih dvoje izgubili sina Džeka u 20-toj nedelji trudnoće. Kasnije je otkrila da je smrt njenog pokojnog sina rezultat abortusa koji joj spasio život, a ne pobačaja kako je prvobitno rekla.

U svom podužem postu, Krisi je spomenula svog pokojnog sina Džeka i opisala proces surogat majčinstva i gledanje kako Aleksandra, 'najlepša žena', rađa njihovo dete.

Krisi je takođe opisala da je ponovo zatrudnela sa Esti, uprkos tome što u početku nije želela da nosi još jedno dete nakon što je izgubila Džeka. Čak je bila trudna u isto vreme kada i Aleksandra. Krisi je saznala da očekuje Esti, nedugo nakon što je Aleksandra zatrudnela sa Renom.

„Otkako znam za sebe, oduvek sam želels četvoro dece. Nakon što sam izgubila Džeka, nisam mislila da ću moći sama da nosim bebu, plašila sam se novog gubitka".

„U nekom trenutku, na početku našeg surogat majčinstva, izašla sam sa terapije, sišla dole i rekla Džonu: Želim da pokušam da zatrudnim samo još jednom. Ako ne uspe, bićemo u redu. Već smo videli najgore. Obećala sam mu da ću biti dobro bez obzira šta god da se desi. Sećam se da sam rekla da jednostavno ne mogu da se pitam celog života da li je trebalo da pokušam ponovo".

„I tako smo ponovo pokrenuli proces vantelesne oplodnje, isti proces koji nam je dao naše prelepe ćerke. Napravili smo nove embrione. Uradili smo transfer i bili smo tako srećni kada smo saznali da je uspelo, bila sam trudna sa našom devojčicom Esti."

"Ležala sam, uživajući u prvom tromesečju trudnoće, sa, naravno, malo straha koji se ne razlikuje od straha bilo kog drugog para koji čekaja dete. Bili smo presrećni kada smo saznali da je Aleksandra, naša surogat majka zatrudnela sa dečakom. Krisi je opisala Renovo rođenje i izrazila ogromnu zahvalnost prema Aleksandri što je nosila njihovog dečaka. Njegovo srednje ime, Aleksandar, inspirisano je njenim imenom. „Nešto pre ponoći 19. juna, bila sam svedok kako se moja prijateljica, naš surogat, porodila u malom haosu, ali sa ogromnom snagom i čistom radošću i ljubavlju.

Srećne vesti stigle su u njihov dom skoro dve godine nakon što su Krisi i Džon tragično izgubili sina Džeka. Krisi je tada podelila srceparajuću vest sa svojim pratiocima na Instagramu ubrzo nakon užasnog iskustva i objavila fotografije na kojima je u bolnici oplakivala gubitak svoje bebe.

U skladu sa tajlandskom tradicijom, posadili su drvo u svojoj kući u čast Džeka. „Za nas je važno da uvek prigrlimo one koje smo izgubili, a oni za nas nikada, nikada, nisu nestali. „Ovo drvo koje je zasađeno u kući, razlog je tome što sam želela je da Džekov pepeo bude u tom tlu i da on bude sa nama sve vreme i da raste kroz prelepo lišće na ovom drvetu“, rekla je ona.

„Način na koji Majls i Luna pričaju o njemu je tako lep i podseća me na vreme kada sam bila mala i razgovarala sa dedom koji je samo sedeo pored moje mame u maloj urni“, dodala je. 'Sve je to prelepo, i volim da se tradicija prenosi.'

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs