ĆERKU JE TOVILA TESTENINOM I TERALA JE DA SNIMA RIJALITI: Devojčica je gledala kako joj majka dovodi PEDOFILE u kuću

Majka iz pakla osgajala je ćerku na veoma čudan i neuobičajen način, a mnogi se pitaju kako je mogla.

Porodica
10:58h Autor:
ĆERKU JE TOVILA TESTENINOM I TERALA JE DA SNIMA RIJALITI: Devojčica je gledala kako joj majka dovodi PEDOFILE u kuću
Kako je majka iz pakla odgajala ćerku, Foto: Profimedia

Kad je Mama Džun prijavila na takmičenje za izbor lepote svoju ćerku Hani Bu Bu mnogi su mislili da nikada ne može pobediti jer je bila gojazna, a to se nikako nije uklapalo u standarde tog takmičenja.

Međutim, upravo višak kilograma i simpatičan izgled donelo je devojčici veliku popularnost, a onda je njena majka odlučila da Hani Bu Bu postane rijaliti zvezda. Osim Hani Bu Bu, cela njena porodica imala je višak kilograma, a onda je otkrivena pozadina svega.

Mama Džun našla se na stubu srama i negativniih komentara, a mnogi su se složili oko istog - da je nesavesna majka.

 Hani Bu Bu
Hani Bu Bufoto: Profimedia

Otkriven je "tajni recept" Mame Džun kojim je porodicu dovela do stanja morbidne gojaznosti: Testenina natopljena gomilom putera! Osim tog porodičnog recepta, Hani je od mame dobijala i "specijalne sokiće" koji su joj pomagali da "živne", a kasnije se ispostavilo da je reč o energetskim napicima.

Ubrzo je otkriveno da se Mama Džun navukla na drogu, a policija ju je i privodila zbog posedovanja opijata. Od tada, nije prestajala da niže skandale i da na sebe navlači gnev naroda. Emotivni partneri sa kojim se zabavljala takođe su imali dosije, a jedan od njih je Mark MekDanijel koji je osuđen za zlostavljanje deteta.

Hani Bu Bu
foto: Profimedia

Od detinjstva iz pakla do velikih ciljeva

Uprkos tome što je devojčica bila izložena, po svemu sudeći čudnom okruženju, imala je ozbiljne planove. Danas ima 18 godina i na pragu je ostvarenja najveće želje - da postane medicinska sestra.

Hani Bu Bu
Hani Bu Bufoto: Profimedia

- Hoću da budem najbolja što mogu, ali želim i da zarađujem novac. Želim i da imam sve petice. Zato se na svakom polju trudim najviše što mogu. Stara Alana nema veze sa novom Alanom - rekla je jednom prilikom devojčica.

Džun Šenon
Džun Šenonfoto: Profimedia

Nedavno je proslavila maturu i zablistala u maturskoj haljini. Još uvek ima problem sa viškom kilograma, ali joj to ni najmanje ne smeta. Sada želi da uživa u životu daleko od kamera i života koji je nekada vodila.

A gde je "majka iz pakla"?

Mama Džun promenila je mnogo emotivnih partnera, međuim, konačno se skrasila. Ove godine udala se za Džastina Strauda sa kojim je u martu sklopila građanski brak.

Ipak, sve je bilo propraćeno, a kamere su zabeležile svaki detalj, dok će se ceremonija emitovati u novoj sezoni njenog rijalitija. Džun Šenon (43) poznatija kao mama Džun starija je devet godina od supruga koji radi kao automehaničar.

- Ovo je bio prvi put da je porodica bila zajedno od 2014. godine. Bilo je stvarno posebno venčati se na mestu gde moja porodica i ja imamo toliko uspomena! - rekla je ona i dodala: Želeli smo da imamo skromno i vrlo intimno venčanje, tako da nismo imali kumove ni deveruše. Sve četiri moje devojke otpratile su me do Džastina, a njegova majka pratila ga je do oltara.

1 / 8 Foto: Dana Mixer / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs