neverovatno

KONTROVERZNA MAMA DŽUN NE PRESTAJE DA ŠOKIRA JAVNOST: Decu zanemarila, a na dečka potrošila 90.000 dolara! (FOTO)

Kontroverzna Džun Šenon zgrozila javnost svojim postupcima

Celebrities
21:08h Autor:
KONTROVERZNA MAMA DŽUN NE PRESTAJE DA ŠOKIRA JAVNOST: Decu zanemarila, a na dečka potrošila 90.000 dolara! (FOTO)
Foto: Profimedia

Džun Šenon (42) poznata je po šou programu „Here Comes Honey Boo Boo“ koji se emitovao od 2012. do 2017. a koji je pratio odrastanje njenih ćerki, pre svega najmlađe Alane Tompson, čuvene Hani Bu Bu.

Ono što ne prestaje da šokira javnost jeste njena potpuna posvećenost svom dečku, koga je stavila ga ispred svoje dece.

Naime, u jednom intervjuu sa jutjuberkom Eli Bi, njen dečko Džordan Mekalam (24) otkrio je kako je svu pažnju usmerila ka njemu, potpuno zanemarujući potrebe svoje dece.

Džun Šenon
foto: Profimedia

Njene neprihvatljive metode vaspitanja dece oduvek su šokirale javnost, dok je odlazak malene Hani Bu Bu u bar sa sedam godina samo je jedna od takvih metoda.

Ona ne prestaje da šokira, pa je ovog puta otišla korak dalje.

Na dečka potrošila 90.000 dolara

Kako prenosi britanski "San", Džordan Mekalam rekao je da mu je Džun plaćala pet meseci kiriju za stan u Alabami što ju je koštalo 9.000 dolara. Otkrio je da mu je davala 200 dolara u gotovini za troškove, kao i da je za nakit koji mu je poklanjala, izdvojila između 50.000 i 60.000 dolara.

Jednom prilikom, kada je Džun došla kući poklonila mu je lanac od 5.000 dolara, privezak vredan 2.000 dolara i prsten od 4.000 dolara, ispričao je Džordan, te dodao: "Rekla mi je: "Ovo me podseća na tebe". Bio je to privezak lava, prsten sa ukrasom lava i zlatni lanac. Poručila mi je da je sve to podseća na žestoku osobu, koja je prošla mnogo toga"

Džordan je rekao da mu se Džun požalila da je drugi koriste zbog novca, ali mu je naglasila da ne žali što pomaže njegovoj deci. Naime, on je tada vodio sudski spor za starateljsto nad svojom decom, a ona je advokatima platila 20.000 dolara.

Napomenuo je da joj je zahvalan zbog toga, pa dodao da je ona poželela da njih dvoje budu "nešto više od prijatelja", što se njemu nije dopadalo.

Džun Šenon
foto: Profimedia

Sa druge strane, sviđalo mu se da nosi pantalone od 200 dolara, košulje od 300 dolara i da na benzin troši 1.000 dolara. Kako je rekao, pre "prijateljstva" sa Džun, nije imao priliku da oblači skupocenu odeću.

Njoj je veza sa njim bila izuzetno važna pa je zbog njega propustila i krštenje unuka, otkrio je. Džun je pak nedavno ispričala da nije bila na tom događaju jer je bežala od članova TV ekipe, pa se sakrila u hotelu u Alabami. Svemu tome prethodio je i raskid njene dugogodišnje veze.

Džun Šenon ima četiri ćerke, Alanu, Lorin, Džesiku i Anu kao i četvoro unučadi. Lorin poznatija po nadimku Pampkin požalila se da je majka ne posećuje kao i da ne mari za njene unuke blizance.

Džun Šenon
foto: Profimedia

Opravdanje mame Džun je da ne može da napušta Alabamu zbog pravnih pitanja kojima se bavi njen novi suprug Džastin Stroud (34). Nada ipak postoji jer je izvor rekao za "San" da ona planira da ode kod ćerke i unuka.

Džordan Mekalam predstavio je na Instagramu novu devojku.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs