Neverovatno

MAJKA JE TOVILA TESTENINOM SA MASLACEM I ENERGETSKIM PIĆIMA, PEDOFILA DOVELA U KUĆU: Evo kako sada živi HANI BU BU! FOTO

Sve za slavu, sve za novac - izgleda da je to recept koji je urodio plodom u slučaju ove porodice

Zanimljivosti
11:38h Autor:
MAJKA JE TOVILA TESTENINOM SA MASLACEM I ENERGETSKIM PIĆIMA, PEDOFILA DOVELA U KUĆU: Evo kako sada živi HANI BU BU! FOTO
Foto: Profimedia

Sve je počelo kada je Mama Džun odlučila da svoju gojaznu ćerkicu prijavi na takmičenje za dečiji izbor lepote. U moru nalickanih mršavica koje su podsećale na luktice, pojavila se Alana Tompson, pod umetničkim imenom Hani Bu Bu.

Hani Bu Bu je imala očigledan višak kilograma (kao i cela porodica), samouverenost modela sa svetskih pista i veliki smisao za humor - što je u Americi bilo dovoljno za veliki uspeh i popularnost.

Preko noći, porodica Hani Bu Bu postaje neverovatan materijal za rijaliti šou.

Nakon nekoliko godina gledali smo sasvim nezdrav odnos jedne porodice koji je bio prikriven pojedinim "normalnim" elementima, a onda se desila promena - mračne porodične tajne izašle su na površinu.

Otkriven je "tajni recept" Mame Džun kojim je porodicu dovela do stanja morbidne gojaznosti: Testenina natopljena gomilom putera! Osim tog porodičnog recepta, Hani je od mame dobijala i "specijalne sokiće" koji su joj pomagali da "živne", a kasnije se ispostavilo da je reč o energetskim napicima.

Novostečenu popularnost mama Džun je iskoristila da se razvede od Alaninog oca, te ode na operacijski sto kako bi istopila višak kilograma.

U potrazi za glamuroznijim načinom života, zapala je u teške poroke. Između ostalog, prošla je i hapšenje za posedovanje teških opijata. I sama emisija koja ih je proslavila, "Povratak Hani Bu Bu” prestala je da se emituje, a razlog ove odluke je pojavljivanje Marka MekDanijela osuđenog za zlostavljanje deteta, u ulozi novog-starog partnera mame Džun. Da priča bude još strašnija, jedna od ćerki poznate tv mame, Ana Kardvel ispričala je da ju je ovaj muškarac zlostavljao kad je imala osam godina.

Na pragu svog 16. rođendana, Alana ima velike planove. Medija ne namerava da se odrekne, iako je svesna da takav život nije dobar. Ipak, kaže da će svoj privatni život žrtvovati zarad udobnosti svoje buduće dete.

Školujem se za medicinsku sestru, čime ću se sugurno baviti jednom kada se sklonim sa scene. Međutim, dok ovako dobro zarađujem na svojoj slavi, koristiću to kako bih obezbedila sigurnost sebi i svojoj budućoj deci," kaže ova tinejdžerka.

"Hoću da budem najbolja što mogu, ali želim i da zarađujem novac. Želim i da imam sve petice. Zato se na svakom polju trudim najviše što mogu. Stara Alana nema veze sa novom Alanom,".

A gde je sada njena majka? Džun se izborila sa problemom sa alkoholizmom, te sada pokušava da odnose sa decom vrati u normalu.

Alana kaže da se ne stidi se, ni svog porekla, ni svoje porodice a ni svog tela iako je mnogi ponižavaju zbog svega toga.

Hani Bu Bu
foto: Profimedia

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs