ŠOK!

OSTAVILA JE MUŽA SAMOG SA BEBOM CEO DAN, A U SOBI JE SAKRILA KAMERU: Ni u snu nije očekivala da će ovo URADITI SA SINOM

Krišom snimala muža pa otkrila šta radi sam sa bebom, a snimak je pogledalo skoro 40 miliona ljudi!

Porodica
00:36h Autor:
OSTAVILA JE MUŽA SAMOG SA BEBOM CEO DAN, A U SOBI JE SAKRILA KAMERU: Ni u snu nije očekivala da će ovo URADITI SA SINOM
Krišom snimala muža pa otkrila šta radi sam sa bebom, Foto: Printscreen Youtube - Home With Dada

Već nekoliko dana Srbiju potresa slučaj oca monstruma koji je godinama držao svoju ćerku (8) vezanu u kadi i izgladnjivao je, međutim, sada vam prikazujemo jednu potpuno drugačiju situaciju. Novopečene mame retko ostavljaju svoje bebe same sa nekim drugim, ali i kada se dese momenti da ih čuvaje bake, tetke, dadilje, pa čak i očevi, uvek im se vrti misao po glavi - šta rade sa njima? Upravo mama Stefani je želela to da proveri.

Naime, postavila je u sobi skivenu kameru da bi videla na koji način će suprug čuvati njihovog sina, dok se ona ne vrati posla. Kada je pogledala snimak po povratku kući - bila je šokirana, ali pozitino!

Otac, Sin, Otac i sin
foto: Printscreen Youtube - Home With Dada

Budući da nije očekivala od muža da će se baš sa toliko puno pažnje i strpljena posvetiti sinu, ostala je bez teksta. Mada je sumnjala u njega, ovim potezom ju je razuverio za sva vremena.

Sve dok su bili sami, nije skidao pogled sa njihovog deteta. I ne samo to, sa puno emocija i nežnosti su porovodili divno vreme igrajući se, praveći "nered" sa igračkama, mazeći se, svirajući.

Kvalitetno vreme koje se provede sa decom je nenadoknadivo i predstavalja temelj razvoja njihove ličnosti. Zato, dragi roditelji, zaboravite na sva tehnološka pomagala i posvetite se svojim mališanima na pravi način, to se jedino ne zaboravlja.

Zašto je otac ključna figura za celu porodicu?

Psihološkinja i psihoterapeutkinja Marija Roth potvrđuje kako je uloga majke neosporna od samog začeća deteta, ali naglašava kako je i odnos s ocem veoma važan za emocionalni, socijalni i intelektualni razvoj deteta, pa se njegova uloga nikako ne sme podceniti.

Otac, Sin, Otac i sin
foto: Printscreen Youtube - Home With Dada

Otac je, takođe, odgovoran za stanje u kojem se nalazi majka, zbog toga predstavlja ključnu figuru odgovornu za zdravlje cele porodice. Ako je žena zbog muža konstantno nervozna i pod stresom, sve se to prenosi na dete.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

TAGOVI:

Stil