NEVEROVATNO!

DVE SESTRE SU SE ČAK 2 PUTA PORODILE U ISTOM DANU I NA IDENTIČNOM MESTU: Tijanina svekrva otkrila kako je sve izgledalo

Dve rođene sestre se dva puta porodile u istom danu u Srbiji i Balkan ostavile u čudu! Niko ne može da poveruje da se tako nešto zaista dogodilo i to na našim prostorima.

Porodica
13:14h Autor:
DVE SESTRE SU SE ČAK 2 PUTA PORODILE U ISTOM DANU I NA IDENTIČNOM MESTU: Tijanina svekrva otkrila kako je sve izgledalo
Dve rođene sestre se dva puta porodile u istom danu u Srbiji, Foto: Privatna Arhiva

Nestvarnu priču iz Barajeva, nadomak Beograda, priča nam Natalija Pajčin, čija se snaja Tijana Pajčin (30) juče porodila.

- Naša Tijana je juče oko pola četiri ujutru dobila kontrakcije, a u 7:20 se porodila u GAK "Višegradska". Termin joj je bio svakako krajem februara. A potom je njena samo godinu starija rođena sestra Jovana Čolaković (31) u pola devet dobila kontrakcije i u 12:10 se porodila, takođe i "Višegradskoj". Jovani je termin bio 22. februara, ali je malo prenela. Obe su rodile sina. Naš unuk se zove Luka, a Jovanin sin je Vukadin - kaže za Kurir Natalija Pajčin.

Porođaj
foto: Privatna Arhiva

Ali, to nije sve. Na Blagu Mariju 4. avgusta 2021. Tijana i Jovana su na svet donele Lanu, odnosno Juliju.

- I ovo od subote je bilo za Ginisa, a sa porođajima od pre godinu i po tek su za Ginisa! I Tijani i Jovani je termin te 2021. bio u nekih sedam dana razlike. I tog 4. avgusta Jovana je prva otišla u porodilište oko pola šest ujutru. Ali odmah za njom, u osam je otišla i Tijana! Naravno, obe su bile u "Višegradskoj". Najpre je Jovana na svet donela Juliju, a potom i Tijana Lanu - priča Natalija, pa veli:

- Da su bliznakinje pa da čovek kaže ima neka sila. Al nisu. Ovo je neverovatno!

Ima samo jedna razlika - Jovana je, kako kaže Natalija, nekih devet godina u braku, pa ima i stariju ćerku, troje dece ukupno.

Porođaj
foto: Privatna Arhiva

- A naša Tijana se udala tek 2021, pa su se "samo" dva puta porodile istog dana. Ko zna, da se Tijana udala ranije možda bi i po troje dece rodile u isti dan - smeje se srećna baka.

SVI PAJČINI ROD

Natalija navodi i da su svi Pajčini poreklom iz jednog sela - Gubin ispod Dinare i Troglava.

- Tako je tragično stradala pevačica Ksenija Pajčin bila sestra od strica mog supruga, a Baja Mali Knindža, kome je kršeno ime Mirko Pajčin, mu je brat od strica. I pokojini pevač Lazo Pajčin je, takođe, mom suprugu brat od strica - kaže Natalija.

(Stil / Kurir / J.S.S.)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs