GDE SU I ŠTA RADE DECA ŽARKA LAUŠEVIĆA: Šuška se da je ona promenila prezime kako bi se zaštitila

Nije lako biti dete poznate osobe, a to najbolje znaju naslednici Žarka Lauševića

Porodica
Autor:
GDE SU I ŠTA RADE DECA ŽARKA LAUŠEVIĆA: Šuška se da je ona promenila prezime kako bi se zaštitila
Žarko Laušević, Foto: Kurir/Dragana Udovičić

Životna priča Žarka Lauševića je dobro poznata svima. Priča se da je njegova najstarija ćerka Asja promenila prezime kako bi se zaštitila.

Asja je najstarije dete Žarka Lauševića i njegove prve supruge Maje. Pored Asje, par je ima i sina Dušana, a Žarko iz drugog braka sa Anitom ima ćerku Janu.

Ni jedno do troje dece Žarka Lauševića nisu skloni medijskom eksponiranju i o njima se malo zna.

Poznato je da se Asja bavi fotografijom, a na njenim slikama često se mogu videti predeli iz Crne Gore, rodne zemlje njenog oca. Tamo je upoznala i sadašnjeg supruga, muzičara Nikolu Boškovića. Oni su se venčali 2014. godine, a potom su se preselili u Ameriku, gde je Asja provela najveći deo svog detinjstva, a gde i danas žive.

Žarko Laušević
foto: Kurir / Dragana Udovičić

Sin Dušan je doktorirao i bavi se umetnošću, a za najmlađu Janu kažu da je slika i prilika svog oca, a poznato je da se u inostranstvu bavi medijima. Inače svo troje dece Žarka Lauševića žive i rade u Americi.

Žarko Laušević
foto: Kurir/Dragana Udovičić

Podestimo, najveća tragedija u životu Žarka Lauševića desila se kobne noći između 30. i 31. jula 1993. godine kada je glumac ubio Dragora Pejovića (20) i Radovana Vučinića (19), a Andriju Kažića ranio u predelu genitalija, nedaleko od podgoričkog kafića nakon tuče.

Prema tadašnjim navodima medija, do sukoba je došlo kada su Laušević i njegov stariji brat Branimir napadnuti. Tom prilikom je Žarko pucnjima iz svog pištolja usmrtio napadače. Nakon incidenta, osuđen je na 15 godina zatvora za dvostruko ubistvo. Ova presuda je nakon žalbi potvrđena 1994. godine, a zatvorsku kaznu je izdržavao u Spužu i Požarevcu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs