"ugnezdila se u naša srca"

"DECA ČINE BRAK LEPŠIM, ALI NE DONOSE SMISAO": Madlena Cepter otkrila je kako ih je usvojena ćerka učinila BOGATIJIMA

Madlena Cepter uživa u višedecenijskoj ljubavi sa Filipm Cepterom, a kruna njihovog braka jeste usvojena ćerka koja je njihov život učinila posebnim.

Porodica
Autor:
"DECA ČINE BRAK LEPŠIM, ALI NE DONOSE SMISAO": Madlena Cepter otkrila je kako ih je usvojena ćerka učinila BOGATIJIMA
Madlena Cepter otkrila kako je odlučila da usvoji ćerku, Foto: Kurir/ Dragan Kadić / Printscreen Instagram

Najbogatiji Srbin Filip Cepter i njegova supruga Madlena u skladnom su braku već više od 4 decenije. Uživaju u svojoj ljubavi i ogromnom bogatstvu, a njihova usvojena ćerka je učinila im je život posebnim.

"Nemojte me shvatiti pogrešno, ali brak bez dece nije ograda u pustinji. Brak je sveta institucija u kojem se, ujedinjenjem muškarca i žene, postiže harmonija koja je sama po sebi kvalitet. Deca ga čine lepšim, ali ne donose smisao, on je u nama samima.", rekla je Madlena jednom prilikom.

Madlena Cepter
Madlena Cepterfoto: Medlenazepter.com

Madlena i Filip, pre mnogo godina doneli su odluku da usvoje ćerku Emu koja je njihove živote pretvorila u bajku.

"Ema je ušla u naše živote jednog decembarskog dana (2000) i odmah se ugnezdila u naša srca gde je otvorila prostor koga ranije tu nije bilo. Zaista nas je obogatila kao ljude, a i danas to čini svakog dana. Lepo je kad čovek može da se ostvari kao stvaralac, pa da zatim postane roditelj, a još je lepše kada možete da ispravite nepravdu i umesto bola stvorite – ljubav. Meni se dogodilo i prvo i drugo.", objasnila je Madlena.

Filip i Madlena sa ćerkom
Filip i Madlena sa ćerkomfoto: Kurir / Vladimir Sporčić

Ljubavna priča moćnog para počela je početkom sedamdesetih godina prošlog veka, kada su se tokom studiranja upoznali i zaljubili. Posle fakulteta zajedno su otišli u Austriju i započeli svoj uspon, pa su danas od predavačice srpskog jezika i prodavača posuđa došli do frapirajućeg bogatstva.

"Bio je to jedan od onih momenata kada sve odjednom postane drugačije, kada se usled susreta dva bića sve najedanput utiša dok dvoje ispitaju i osluškuju jedno drugo. Sad kada bih htela da budem racionalna, možda je to moje – sveto osećanje tišine – nastalo kao posledica činjenice da smo se upoznali u Univerzitetskoj biblioteci, ali svakako je i to bilo stanje u kome se sve zaustavlja da bi ponovo počelo, drugačije, promenjeno kroz moć ljubavi. U svakom slučaju, bio je to početak odnosa koji će trajati veoma dugo", ispričala je Madlena.

Nakon venčanja, upustili su se i u svoju biznis priču, te su u Austriji krenuli od nule, dok se poslovni uspon desio sredinom osamdesetih godina, kada su napravili revoluciju sa posuđem od specijalnog čelika.

Pre nego što je pala odluka na usvajanje ćerke, par je podigao sina i ćerku Filipovog brata koji su se u njihovoj kući sklonili od rata dok im je otac bio u Bosni. Devojčica Dijana danas je na vodećoj poziciji u kompaniji, pišu srpski mediji.

Njihova kćerka danas ima 22.godine i izrasla je u pravu lepoticu. Iako se malo toga zna o njenom životu, na osnovu njenih fotografija na Instagramu može se zaključiti da voli putovanja, a da su joj egzotične destinacije omiljene.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs