OVO JE ĆERKA NAJBOGATIJEG SRBINA KOJA SE KUPA U LUKSUZU: Provokativnim izgledom mami uzdahe, tek da vidite šta POSEDUJE

Ema Cepter živi punim plućima, redovno putuje, egzotične destinacije su joj omiljene, ali i poseduje vredne dizajnerske komade od nekoliko desetina hiljada evra.

Celebrities
09:09h Autor:
OVO JE ĆERKA NAJBOGATIJEG SRBINA KOJA SE KUPA U LUKSUZU: Provokativnim izgledom mami uzdahe, tek da vidite šta POSEDUJE
Ko je ćerka Filipa Ceptera?, Foto: Printscreen - kingzepter

Ema Cepter, usvojena ćerka Filipa i Madlen, uživa u luksuzu na svakom koraku! Kako su njeni rodtelji od prodaje posuđa napravili parvu poslovnu imperiju, postali su jedna od najbogatijih srpskih porodica, koji veliki deo zarađenog novca ulažu u kulturu. Iako živi u izobilju, privodi studije psihologije u Londonu, a nakon toga planira da se posveti porodičnom biznisu.

Do pre nekoliko godina o ovoj lepotici se gotovo ništa nije znalo. U međuvremenu je otvorila nalog na Instagramu, gde neretko deli detalji iz privatnog života.

Tako se može videti da Ema živi punim plućima, redovno putuje, egzotične destinacije su joj omiljene, ali i poseduje vredne dizajnerske komade od nekoliko desetina hiljada evra. Takođe, fotografije stana u kojem boravi oduzimaju dah, posebno prostrana dnevna soba opremljena najmodernijim nameštajem i uređena po poslednjim trendovima iz koje najviše objavljuje selfije.

Inače, zanimljivo je i da je vila na Dedinju koja je u vlasništvu njenih roditelja dobila ime po njoj. Filim i Madlena su svojevremeno na najlepši način opisali kako im je Ema promenila život iz korena, čim su je doneli u njihov dom.

- U naš život ušla je jednog decembarskog dana 2000. godine i odmah se ugnezdila u naša srca gde je otvorila prostor koga tu ranije nije bilo. Lepo je kad čovek može da se ostvari kao stvaralac, pa da zatim postane roditelj, a još je lepše kada možete da ispravite nepravdu i umesto bola stvorite – ljubav. Meni se dogodilo i prvo i drugo - rekla je Madlena jednom prilikom.

Nema sumnje da je Ema bila i ostala voljeno dete kojem su roditelji priuštili samo najbolje.

Sa druge strane, ova 23-godišnjakinja preferira provokativniji način odevanja, te često ističe u prvi plan svoje zanosne obline. Takođe, obožava pse, ima ih nekoliko i skoro svuda ide zajedno sa njima.

Da će naslediti ogromno bogatstvo govori činjenica da je njenog oca Filipa Ceptera "Forbes" 2017. proglasio najbogatijim čovekom u Srbiji, a imovina se procenjuje na oko pet milijardi dolara.

1 / 7 Foto: Printscreen/Instagram/kingzepter

Madlena i Filip vlasnici su luksuznih nekretnina, a ističe se vila u Monaku, koje je bila vlasnica austrijska carica Sisi, ali i egipatski kralj Faruk. Pokrovitelji su visoke umetnosti, a Madlena obožava antikne komade nameštaja, koje kupuje na poznatim aukcijama i njima uređuje vile koje par poseduje.

Par poseduje nekoliko primeraka najluksuznijih automobila na svetu. Svoje bogatstvo takođe su iskoristili da osnuju značajne kulturne institucije. Porodica živi na relaciji Beograd - Monako.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

TAGOVI:

Ema Cepter