SIN NEBOJŠE DUGALIĆA ZA JEDNO VEČE ZARADIO 30.000 EVRA: A porodica popularnog glumca jedva krpila kraj s krajem

Porodica Dugalić je sretna sedmočlana porodica, ali pre par godina bili su u ozbiljnom problemu

Porodica
12:52h Autor:
SIN NEBOJŠE DUGALIĆA ZA JEDNO VEČE ZARADIO 30.000 EVRA: A porodica popularnog glumca jedva krpila kraj s krajem
Nebojša Dugalić, Foto: ATAImages

Nebojša Dugalić je poznat kao veoma talentovan glumac koji se do sada dokazao u velikom broju projekata, što na filmu, što u pozorištu.

Ali, najviše pažnje privlači njegov privatni život o kojem on veoma malo priča. Naime, Dugalić je otac petoro dece.

Dragana i Nebojša su se venčali pre 20 godina i u tom braku su dobili decu neobičnih imena: Kalina, Vidan, Ilina, Bogdan i Jana.

"Moj kolega Miša Janketić, kad sam mu rekao da ću dobiti peto dete, rekao mi je: ‘Jao, baš se radujem. Vidiš, jedno dete je dovoljno, a petoro je malo". A onda mi je pojasnio: "Sa jednim detetom čovek takođe ima iskustvo roditeljstva, pruža mu ljubav, sve je u principu isto. Ali, što se više povećava broj, povećava se mogućnost da na što više načina projavimo ljubav“, rekao je glumac.

O roditeljstvu Nebojša je ovako pričao:

„Oni mene svaki dan preslišavaju. Nedavno je treći naš sin napravio neki lom po kući i supruga je viknula na njega i zapretila mu oštrijim tonom da neće izaći napolje ako ne pokupi sve što je rasturio, a on se okrenuo istog trenutka i rekao joj: ‘Sad mi to isto reci, ali lepo, kako smo se dogovorili’. Šta čovek da uradi nego da posluša? Jednom je isto bio nevaljao, to se ponavljalo više puta i ja ga pitam: ‘Zašto si to uradio, koliko puta sam ti rekao da to ne radiš’, a on je rekao: ‘Ne znam, valjda su deca takva’“, rekao je ranije Nebojša.

Jedan od njegovih sinova, Bogdan Dugalić, pre nekoliko dana je oduševio javnost osvajanjem drugog mesta na prestižnom međunarodnom pijanističkom takmičenju „Maj Lind“ u Helsinkiju. Pobednik takmičenja bio je Pjotr Pavlak, koji je nagrađen novčanom nagradom od 30.000 evra, drugoplasiranom Bogdanu dodeljen je novčani iznos od 25.000 evra.

Dugalić je dobio i specijalnu nagradu za kamernu muziku u iznosu od 8.000 evra.

„Ono što se dogodilo u protekle dve nedelje je pravo čudo! Čast je dobiti dve nagrade na takmičenju ‘Maj Lind’. Biti u mogućnosti da sviram u svim krugovima izvodeći kamernu muziku, uz neverovatan orkestar, i koncert u Helsinškom muzičkom centru s finskim radijom i izvanrednom dirigentkinjom Anom Marijom Helsing ono je što zaista nazivam blagoslovom“, napisao je Bogdan Dugalić na svom Instagram profilu.

Međutim, iako život našeg glumca izgleda bajkovito, nije uvek sve ovako lepo funkcionisalo u kući Dugalić. Nebojša je bio jedan od onih ljudi koji su ušli u kredit u švajcarskim francima. Kako je govorio 2019. godine, leks specijalis je proglasio lošim i nepotrbnim rešenjem i da su, kao i uvek, kažnjeni najsiromašniji građani.

Porodica se godinama kasnije mučila kao i većina građana Srbije, ali izgleda da sivm nedaćama sada došao kraj i da je sreća još jednom obasjala njihov dom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs