predivno!

IMA PETORO DECE, JEDAN SAVET MU JE PROMENIO ŽIVOT: Predivne reči Nebojše Dugalića o deci jesu suština ljubavi!

Nebojša Dugalić, glumac poreklom iz Žiče kod Kraljeva, ima veliku i srećnu porodicu. S suprugom Draganom dobio je petoro dece, a u jednom intervjuu otkrio je da mu je jedna rečenica Miše Janketića otkrila suštinu ljubavi.

Vaše dete & vi
Autor:
IMA PETORO DECE, JEDAN SAVET MU JE PROMENIO ŽIVOT: Predivne reči Nebojše Dugalića o deci jesu suština ljubavi!
Nebojša Dugalić, Foto: ATAImages

„Moj kolega Miša Janketić, kad sam mu rekao da ću dobiti peto dete, rekao mi je: ‘Jao, baš se radujem. Vidiš, jedno dete je dovoljno, a petoro je malo'“, ispričao je Dugačić u intervjuu.

Onda je dodatno pojasnio šta zapravo znači ta rečenica.

„Sa jednim detetom čovek takođe ima iskustvo roditeljstva, pruža mu ljubav, sve je u principu isto. Ali, što se više povećava broj, povećava se mogućnost da na što više načina projavimo ljubav“, rekao je glumac.

To je zato što nikoga ne možemo voleti na isti način, dodao je.

„Svako je neponovljiv – pa sa svakim imamo neponovljiv odnos ljubavi. Ali je to ista ljubav. To je suština – samo je pitanje da li, na sve što čini naš život, gledamo kao priliku da projavimo ljubav, ili ne. Sve drugo je nebitno. Ako gledamo kao na priliku, onda ćemo se mi stvaralački truditi da što raznovrsniju ljubav prinesemo drugome. Sve drugo postaje nebitno“, ponovio je Dugalić.

Inače, Nebojša je od 2000. godine u braku sa Draganom, koja je takođe glumica. Zajedno imaju petoro dece: Janu, Vidana, Bogdana, Kalinu i Ilinu Dugalić.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs