KRALJEVSA PORODICA

PRINC VILIJAM NIŠTA NE VERUJE HARIJU! DOK NE IZAĐE DOKUMENTARAC - NEMA LJUBAVI: A za sve je kriva ONA

Prinčevi nikako da pronađu zajednički jezik, da li će cela situacija kulminirati potpunim urušavanjem kraljevske porodice.

Porodica
Autor:
PRINC VILIJAM NIŠTA NE VERUJE HARIJU! DOK NE IZAĐE DOKUMENTARAC - NEMA LJUBAVI: A za sve je kriva ONA
Prinčevi Vilijam i Hari u velikoj svađi zbog Megan, Foto: Profimedia

Nakon navodne svađe koja je izbila između princa Vilijama i Harija zbog nedoličnog ponašanja Megan Markl prema osoblju palate, princ Vilijam je 2018. godine razdvojio domaćinstvo od Harija.

Princ Hari i Megan Markl doputovali su u Veliku Britaniju gde ih nije dočekala baš srdačna dobrodošlica, a princ Viliam navodno nema nikakvu želju videti ih.

Princ Hari i Megan Markl
foto: Profimedia

Sumnja da je Megan "neprijateljski nastrojena" prema kraljevskom sistemu i da je od samog početka planirala da napusti monarhiju i da se vrati u SAD.

Osoblje kraljevske palate tvrdi kako je Megan "glumila žrtvu, ali je zapravo bila "nasilnica" i da se loše ponašala prema poslugom i to onako kako se ponašaju razmažene holivudske zvezde. Svoje ponašanje navodno je prenela i na Harija od kog se takođe čulo kako viče i povišenim tonom se obraća osoblju. Megan i Hari uvek su negirali bilo kakvo ispoljavanje nasilja sa njihove strane.

Megan Markl, Kejt Midlton
foto: Profimedia

Kensingtonska palata poznata je po tome da osoblje zapošljava na dugi period, a mnogi se onde zadrže i celog radnog veka. Stoga je bilo vrlo neobično kada je više zaposlenih i u vrlo kratkom roku dalo otkaz.

Za vojvodu i vojvotkinju od Kembridža se govorilo da su zaštitnički nastrojeni prema svom osoblju i da su optužbe za maltretiranje posebno naljutile Vilijama koji ih gotovo sve lično poznaje i smatra neizostavnim i važnim delom palate.

Podsetimo se, Hari i Megan još su protekle nedelje davali skandalozne intervjue u kojima su ponovno, po ko zna koji put, prozivali kraljevsku porodicu za rasizam, maltretiranje Megan, a iako su se navodno nadali susresti sa nekim od Harijevih članova familije, oni za njih ne žele ni čuti.

Princ Hari i Megan Markl
foto: Profimedia

Izvor je rekao kako bi situacija bila "previše neugodna" za obe strane, tako da niko više nema nameru viđati se u četiri zida. Nakon što su Hari i Megan ponovno iznosili "prljavi veš" kraljevske porodice u javnost, nije ni čudo da ih je kraljevska porodica odlučila ignorisati.

Vilijam i Kejt navodno izbegavaju svaki kontakt sa Harijem i Megan dok ne saznaju šta tačno ovo dvoje nameravaju otkriti u njihovom dokumentarcu na Netflixu i u Harijevoj budućojj knjizi.

Kejt Midlton i princ Vilijam
foto: Profimedia

Megan i Hari odbili su "otvoreni poziv" princa Čarlsa da borave u njegovoj vikendici na imanju Balmoral u Škotskoj. Naime, kako tvrde izvori iz palate, princ Čarls je pre njihovog putovanja u Veliku Britaniju, paru rekao da su kod njega "uvek dobrodošli". Čarls je navodno mislio da će, ako oni budu boravili u njegovoj kući svi imati "dobru priliku da se malo opuste".

"Poziv su odbili, kako su i ranije činili’, rekao je izvor i dodao da Čarls nije odustao od pokušaja da popravi vezu sa svojim mlađim sinom "usprkos napadima sa njegove strane koji dolaze sa pojačanom žestinom".

Princ Čarls
foto: Shutterstock

Takođe, mnogi su komentarisali kako je ovo moguća poslednja šansa da Hari poseti svoju baku, s obzirom na to da je njeno zdravstveno stanje sve lošije. No, čini se kako je zbog vlastite želje za publicitetom princ Hari izgubio priliku da "izgladi račune" sa kraljicom koja mu je inače bila jedina pružala podršku da stupi u brak s Megan.

Megan Markl, Kraljica Elizabeta, Princ Hari
foto: Profimedia

Inače, pre nekoliko dana se pisalo o tome kako je princ na izmaku snage. Naime sa suprugom Kejt navodno planira da poseti Los Anđeles, gde će se napokon suprotstaviti mlađen bratu i njegovoj supruzi Megan.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs