Neverovatno

ŽENA, MUŽ I NJEGOVA SESTRIČNA PILI SU CELU NOĆ, A ONDA IH JE SUPRUGA ZATEKLA U KREVETU: Incest skandal trese Hrvatsku

Porodični skandal došao je do suda kada je žena zatekla muža i njegovu sestričnu u krevetu - verovali ili ne, ali ovo nije scenario za film, već stvarni događaj iz Hrvatske

Porodica
17:37h Autor:
ŽENA, MUŽ I NJEGOVA SESTRIČNA PILI SU CELU NOĆ, A ONDA IH JE SUPRUGA ZATEKLA U KREVETU: Incest skandal trese Hrvatsku
Incest skandal trese Hrvatsku, Foto: Shutterstock

Hrvatski mediji prenose priču o dve žene i muškarcu koji su na sudu proglašeni krivim za svađu i hoškanje koji su rezultat celonoćnog pijančenja.

Naime, u stanu u Zagrebu, žena (41), njen suprug (37) i njegova sestričina (41) proveli su noć uživajući u alkoholu, ali je ovo pijanstvo rezultiralo užasnim raspletom...

Muškarac i njegova sestričina su se povukli na spavanje u ranim jutarnjim časovima, a supruga je ostala da raspremi stan, prenosi portal "Danica.hr". Međutim, priča je dobila bizaran obrt kada je u 11.50 ujutru žena ušla u spavaću sobu i zatekla supruga i njegovu rođaku u intimnom odnosu.

"Videla sam nju na njemu i pitala šta to rade. Znam da sam glasno vikala i potom se sukobila s njima", ispričala je 41-godišnjakinja na sudu.

Prema presudi, ona je supruga "grebala po licu i udarala po glavi, a i rođaku je udarila po licu, dakle, primenila je fizičko nasilje u porodici".

Žena, Prevara, Preljuba
foto: Shutterstock

Ni njih dvoje nisu bili pitomi, oni su ženu gurali, a sestričina se obračunovala udarcima po glavi i telu. Suprug je svedočio kako je odmah pozvao policiju, a zajedno sa sestričinom tvrdio je da nisu ništa imali među sobom. Ipak, sud je ipak, piše "Danica.hr", poverovao supruzi jer je navodno bila najmanje pijana.

Svo troje su proglašeni krivim i kažnjeni sa kaznom od 1. 300 kuna za svakog, odnosno oko 20. 000 dinara.

varanje, prevara
foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs