beba bira gde

Najveća ljubav – između MAME I BEBE!

Podrška dojenju

Porodica
11:53h Autor:
Najveća ljubav – između MAME I BEBE!
Foto: Promo

Od toliko lepih stvari koje nežnijem polu mogu da se dogode u životu, jedna će se uvek izdvajati kao najlepša, a to je rođenje bebe. Trenutak kada mama prvi put ugleda svoju bebu i čuje njen plač, osećaj je koji nijedna mama ne može da opiše. A ono najprirodnije na svetu što bi svaka mama trebalo da oseti je svakako dojenje. Bliski kontakt mame i bebe pozitivno utiče na svaki aspekt njihovog zdravlja i stvara, jednostavno rečeno, magiju. Bebin imunitet postaje bolji i mišići jačaju iz dana u dan, a mame ne samo da se brže oporavljaju od porođaja, već i obezbeđuju sebi bolje zdravlje.

Jasno je: kada je beba gladna, ona treba da bude i podojena, gde god da se mama sa njom nalazi. Nažalost, ovo mišljenje ne dele baš svi, već neki smatraju da dojenje ne treba da se obavlja u javnosti, iako je ono prirodan čin koji niko nema pravo da zabrani. Upravo zato, ROSA voda je odlučila da nešto preduzme, pa je tokom prošle godine postavila 21 klupu za dojenje širom Srbije, kako bi se mame osećale prijatno da doje i kada izađu sa bebom u šetnju po lepom, sunčanom danu.

Rosa
foto: Promo

Ove godine, ROSA voda odlučno nastavlja sa podrškom mamama i bebama, obezbeđujući im nov ROSA kutak za dojenje sa dodatnim pogodnostima, gde će moći potpuno da se opuste i da uživaju u njihovom komforu. Kupovinom boce ROSA vode od 1.5l, izdvaja se dinar za opremanje ovih kutaka, tako da svako može da doprinese u ohrabrivanju mama da svojim bebama slobodno i bez stida pruže najbolju moguću hranu gde god da se nalaze. Osim toga što će ROSA kutak za dojenje pružiti svu neophodnu udobnost mamama da se neometano posvete svojoj bebi, ujedno će pružiti i pravu malu oazu gde mame mogu da uživaju sa bebama dok borave na otvorenom.

Nadamo se da će novi ROSA kutak ohrabriti mame da doje u javnosti, ali i pokrenuti društvo u celini da im pruži što veću podršku, jer u svakom trenutku, beba bira gde!

Advertisement
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs