Neverovatno

Ja ne mogu da se brinem o troje male dece: Poruku je zatekla dežurna babica pored stola mlade porodilje!

Ova neverovatna priča dolazi nam iz Rusije. Prenosimo vam je u celosti

Porodica
Autor:
Ja ne mogu da se brinem o troje male dece: Poruku je zatekla dežurna babica pored stola mlade porodilje!
Foto: Shutterstock

Alena i Miša živeli su zajedno više od 7 godina. Nakon dve godine od venčanja, par je poželeo da imaju decu. Posle nekog vremena, test je pokazao dve crtnice. Sreća je bila neverovatna.

Alena je imala mlade roditelje koji su bili neverovatno srećni što će tako mladi postati baba i deda.

Trudnoća je protekla dobro, a na jednom ultrazvuku, doktor je bio veoma iznenađen kada je video dve bebe. Blizanci. Radost mladih roditelja postajala je sve veća. Par je pripremio sve za dolazak beba: soba i krevetići, oprema, pelene, igračke...

Činilo se da ništa ne može da krene po zlu, da tako jednoj srećnoj porodici ništa loše ne može da se desi.

U to vreme Alena je bila u bolnici, čekajući prve trudove kako bi rodila decu. Miša je vredno radi, odlazio na službena putovanja u region, maštajući o slobodnim danima koje će dobiti za rođenje dece.

Zima i noć. Jedno pogrešno skretanje, mnogo snega na putu, proklizavanje i kraj. Nesrećne vesti odmah su javili njegovim roditeljima, a oni Aleninim. Njoj niko nije smeo da kaže, kako bi porođaj prošao što mirnije.

Nakon par sati počeli su trudovi. Potpuno nesvesna užasa koji je čeka, Alena je mirno na svet donela tri bebe. Kakvo je to iznenađenje bilo i za nju i za lekare. Ni na jednom pregledu se nisu videle tri bebe!!! Alena je samo maštala momenat kada će njen Miša doći i videti troje dece. Znala je da će se obradovati jer je oduvek želeo veliku porodicu.

Kada su došli njeni roditelji, Alana je odmah videla da se desilo nešto loše. Međutim, niko nije mogao da je pripremi na te vesti. Prvo nije mogla da veruje, a potom je počela histerično da plače.

Lekari su joj dali sredstva za smirenje, a njeni roditelji su se nadali da će do ujutru uspeti da savlada bol.

Ali ujutru, kada je dežurna babica došla do porodilje, njen krevet je bio prazan. Na jednoj ceduljici je pisalo:

"Izvinite, ali ja ne mogu. Gde ću sama sa troje male dece? Jednostavno ja ih ne mogu podići na noge. Dajte ih na usvajanje. I molim vas ne tražite me, moram da započnem novi život."

Istog dana, vest je prijavljena Aleninim roditeljima. Pošto su bili još mladi, njih dvoje je odlučilo da se brinu o deci dok se Alena ne vrati.

Od tada je prošlo pet godina, a od Alene nije bilo ni traga ni glasa. Deca su rasla munjevitom brzinom i smatrali su da ih je rodila njihova baba. Aleninim roditeljima to nije smetalo, deci nisu rekli istinu, a vaspitavali su ih kao da su ih oni rodili.

Pre par meseci na društvenim mrežama Alena je podelila novu fotografiju: stoji pored novog muža, dok u rukama drži novorođenu bebu. Za nju je počeo novi život.

Izvor: brainum.ru

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs