NEKADAŠNJA IN DEVOJKA DANAS JE BESKUĆNICA: Dane provodi kopajući po KONTEJNERU, a njen život je prava TRAGEDIJA

Tragična sudbina manekenke koja je nekada bila na vrhu. Niko ne može da veruje kako je to moglo da se dogodi.

Star look
Autor:
NEKADAŠNJA IN DEVOJKA DANAS JE BESKUĆNICA: Dane provodi kopajući po KONTEJNERU, a njen život je prava TRAGEDIJA
Foto: London Entertainment / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Bivša manekenka i fitnes-model Loni Vilson, već godinama šokira prizorima s ulice, mnogima i dalje nije jasno kako je od zvezde dospela do beskućnice.

Bivša manekenka i fitnes-model Loni Vilson, ujedno i bivša supruga zvezde "Spasilačke službe" Džeremija Džeksona, svoj život je dovela do propasti.

Bivša glamurozna manekenka za kupaće kostime poslednjih sedam godina živi u kampovima za beskućnike u Kaliforniji, a paparaci je često uhvate na ulicama kako skuplja smeće, odbačenu odeću i nameštaj.

Loni Vilson
foto: Profimedia

Mršava i potpuno neprepoznatljiva na novim fotografijama šokira javnost, ali jedna stvar na njoj drugačija je od starijih fotografija.

Naime, Loni na novim fotografijama ima kosu obojenu u ljubičasto.

Inače, Loni je javnosti najpoznatija po ulozi Kire Majkls u seriji "Expose", a bila je u braku s glumcem Džeremijem Džeksonom, no, njihova burna veza završila se 2014. godine, nakon što ju je on navodno pokušao zadaviti kada je bio pijan.

Od njihovog razlaza Loni se borila sa zavisnošću i imala je problema s mentalnim zdravljem, a danas se može videti kako luta ulicama, gura pretrpana kolica za kupovinu i meša po kontejnerima kako bi pronašla nešto za jelo.

Loni Vilson
foto: London Entertainment / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Prije samo osam godina živela je svoj holivudski san, bavila se modelingom i pojavljivala se na crvenom tepihu na blještavim događajima.

No, nakon što je postala zavisnica, sustigla su je teška vremena. Na ulici je prvi put snimljena u septembru 2020. godine, a beskućnica je otprilike od 2016. godine.

"Nisam razgovarala s Džeremijem." rekla je. "Ne želim razgovarati s prijateljima, dobro sam. Ne želim da mi iko pomaže.", izjavila je tada za britanski list "San". Insistirala je na tvrdnji da može živeti sama i da ima sve što joj treba.

''Nemam mobilni. Imam hranu i imam gde prespavati. Novac dobijem tu i tamo, a hrane ima u kantama i u blizini prodavnica. Ovde ima puno toga", rekla je tada i rastužila mnoge.

Loni Vilson
foto: London Entertainment / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Svoju priču o tome kako je posrnula, podelila je u jednom intervjuu za "Dejli Mejl".

Novinari su tada uspeli da je lociraju na prometnoj aveniji Melrouz u Zapadnom Holivudu, gde se ponovo susrela s prijateljicom i bivšom manekenkom Kristin Rozeti. Tada je otkrila da je njen nesrećni put do beskućništva započeo 2016. godine kada je izgubila posao asistentkinje u centru za estetsku hirurgiju u Los Anđelesu.

1 / 15 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs