Prinova

Žena koja je rodila 21. dete i zarekla se da neće više rađati, objavila: Opet sam trudna! (FOTO, VIDEO)

Suzan ima 44 godine i dalje svake godine je trudna. Dok njena 18 godina starija kćerka već ima dvoje dece

Porodica
21:46h Autor:
Žena koja je rodila 21. dete i zarekla se da neće više rađati, objavila: Opet sam trudna! (FOTO, VIDEO)
Foto: Printscreen/ youtube/Barcroft TV

U Velikoj Britaniji ih zovu "najveća porodica" i dok se mnogi dive Noelu i Suzan Radford (44) na tome što su "proširili" svoju porodicu na 23 člana, ostatak sveta ostao je u šoku kada je saznao da je Suzan imala samo 13 godina kada je zatrudnela.

Noel je tada imao 17 godina, a Suzan 13.

Suzan Radford je rodila 21 dete i javno se zarekla da više neće rađati. Međutim, ovih dana strani mediji prenose kako je Suzan opet u blagoslovenom stanju.

Kada je Suzan rodila deveto dete, Noel se odlučio za vazektomiju, ali je kasnije ipak otišao na obrnutu operaciju. Sada je prezadovoljan što njegova četrdesetčetvorogodišnja supruga očekuje 22 dete. Suzan je trenutno u 15oj nedelji trudnoće, a pol deteta još nije poznat.

2018. godine, ova žena je u najveću britansku porodicu donela još jedno dete, devojčicu Boni. Nakon samo tri dana od porođaja, sa tek rođenom bebom došla je na školsku manifestaciju pričajući kako se muči sa dojenjem.

Glumac će postati otac po peti put: Samo 5 pet meseci nakon spontanog pobačaja, žena Aleka Boldvina trudna! (FOTO)

O tome kako ne žele više dece, oboje su pričali u jednoj emisiji koja je emitovana uživo u Velikoj Britaniji prošle godine:

"Neki ljudi se odluče da prestanu sa rađanjem nakon dvoje ili troje dece. Mi smo to uspeli nakon 21. deteta".

Suzan, koja je u trudnoći provela 811 nedelja svog života, objasnila je:"To se mora završiti. Odeća za trudnicu uskoro ide u smeće. Uopšte mi neće nedostajati trudnoća. Svi u porodilištu su me pitali da li ćemo se videti sledeće godine. Rekla sam definitivno ne. Sada je vreme da uživam sa svojom decom i unucima."

Suzan je slične komentare ostavljala i nakon rođenja sina Arčija koji je imao 14 meseci kada se rodila njegova sestra Boni.

Klara nije znala da je trudna: Bila sam u kancelariji, znojila se i previjala od bolova, a onda se desilo nezamislivo! (VIDEO)

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs