Bez dlake na jeziku

Nikad nije želela decu i to nije krila: Došao je trenutak kada se Helen Miren (73) pokajala!

Nakon što se isplakala, sve se ponovo vratilo na staro

Porodica
Autor:
Nikad nije želela decu i to nije krila: Došao je trenutak kada se Helen Miren (73) pokajala!
Foto: EPA / Franck Robichon

Legendarna Helen Miren napunila je 73 godine, a iza sebe ima vrlo bogatu karijeru i život. Osim po glumačkoj veštini, ističe se i po tome što joj nije problem da kaže ono što se drugi ne usuđuju.

Često je u intervjuima znala otvoreno da govori o svom privatnom životu i o tome kako nikad nije želela decu.

"Nisam osećala potrebu za detetom, niti sam osećala gubitak zato što ga nemam. To nije bila moja sudbina. Nikada se nije dogodilo i nije mi bilo bitno šta ljudi misle. Gde god sam došla, muškarci bi mi govorili: Šta? Nemaš decu? Bolje ti je da se baciš na posao, stara curo. Ja bih im samo rekla da odj**u", izjavila je Helen jednom prilikom.

Ipak, postojao je jedan trenutak u njenom životu kada ju je činjenica da nikad neće biti majka rastužila.

"Volim decu, smešna su i slatka, ali nikad nisam želela da imam svoju. Nikad nisam ni na trenutak žalila za time što nemam decu. Zapravo, to je laž. Kada sam gledala film Roditelji, plakala sam 20 minuta. Radnja je vezana za priču o ulozi roditelja i kako ona nikad ne prestaje, čak ni kada si deka ili baka. Tada sam shvatila kako to nikada neću doživeti. Plakala sam 20-ak minuta za tim gubitkom i činjenicom da to nikada neću iskusiti. Onda sam prebolela i ponovno sam bila srećna", rekla je proslavljena glumica.

Ovo su najzdravija deca na planeti: Ne pate od alergija, bakterije i virusi beže od njih!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs