Ishitrena odluka

Venčale se na brzinu, kajale se natenane: Slavne žene koje su rekle Da posle nekoliko nedelja - pogrešnom čoveku! (FOTO)

Ovim slavnim damama nije trebalo puno vremena da svom izabraniku kažu sudnonosno Da, ali su se brzo pokajale

Vip priča
Autor:
Venčale se na brzinu, kajale se natenane: Slavne žene koje su rekle Da posle nekoliko nedelja - pogrešnom čoveku! (FOTO)
Foto: Profimedia

Koliko vam je vremena (bilo) potrebno da biste shvatili da ste pronašli čoveka svog života i da želite da se udate za njega?

Većina nas brzo se zaljubi, ali odluku o braku ipak ne donosi tako lako, jer se ne usuđujemo da rizikujemo dok bolje ne upoznamo partnera. S druge strane, nekima za to treba jako malo vremena!

Tako su, na primer, Džulija Roberts i Lajl Lovet 1993. izrekli sudbonosno "Da" nakon samo tri nedelje veze. Tada 25-godišnja glumica dobila je slobodan vikend tokom snimanja filma The Pelican Brief i iskoristila ga da se uda za kantri pevača na maloj ceremoniji u Indijani. Nakon venčanja vratila se snimanju, a Lajl svojoj turneji. Ljubav nije dugo trajala i par se razveo 1995. godine. Pevač je u jednom intervjuu priznao da nikada nisu zajedno proveli ni sedam dana uzastopno.

Sad je rekla sve što nikad nije smela: Amerika na nogama zbog ekskluzivnog intervjua Melanije Tramp!

Džulija Roberts i Lajl Lovet
Džulija Roberts i Lajl Lovetfoto: Profimedia

Brojna istraživanja pokazala su da parovi koji su duže bili u vezi pre braka imaju manje šanse za razvod. Prema istraživanju Univerziteta Emori u Americi, u kojem je učestvovalo više od 3.000 ispitanika, parovi koji su pre braka bili u vezi minimalno tri godine imaju čak 50 odsto manje šanse za razvod od parova koji su zajedno bili manje od godinu dana.

Tu tezu definitivno potvrđuje holivudska bračna statistika, jer je većina "naglih" brakova u koje su slavni parovi ušli nakon kratkog poznanstva završila razvodom.

Maraja Keri i Nik Kenon venčali su se nakon mesec dana veze i naposletku se razveli 2016. godine. Glumica Niki Rid udala se za muzičara Pola Mekdonalda nakon tri meseca veze, ali ni njihov brak nije potrajao.

Muškarci se češće odlučuju na razvod: Ovo je razlog broj 1!

Niki Rid i Pol Mekdonald
Niki Rid i Pol Mekdonaldfoto: Profimedia

Njena koleginica Kejli Kuoko takođe je dobila verenički prsten nakon tromesečne veze. Udala se za tenisera Rajana Svitena u decembru 2013. godine, a razveli su se 2015. godine zbog "nepremostivih razlika".

Kejti Holms i Tom Kruz upoznali su se u aprilu 2005. godine i verili nakon samo dva meseca, a njihov brak se takođe završio razvodom.

Vladeta Jerotić savetuje: Da deca ne bi ispaštala, ovo je najbolje vreme za razvod!

Kejti Holms i Tom Kruz
Kejti Holms i Tom Kruzfoto: Profimedia

Defnitivno naši stari imaju pravo - Ko se venča na brzinu, kajaće se natenane!

Posle koliko ste vi odlučile da (ne) treba da se udate za vašeg partnera? Podelite sa nama u komentarima!

Nisu žalile novac: Ovo su najskuplje venčanice svih vremena! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs