Neverovatno

Pogledajte ko se nepozvan pojavio na venčanju: Sada ga svi žele u svadbenom albumu (FOTO)

Dok su mladenci bezbrižno pozirali na putu, tornado je divljao samo nekoliko kilometara iza njih stvarajući nesvakidašnji prizor na njihovim svadbenim fotografijama. Sada ga mnogi naručuju za svoje uspomene sa venčanja
Wedding
22:38h
Pogledajte ko se nepozvan pojavio na venčanju: Sada ga svi žele u svadbenom albumu (FOTO)

Mogao bi da bude propast za svako venčanje. Ali, za jedan kanadski par, kada se pojavio potpuno neočekivano, tornado je predstavljao najbolji ukras njihovih svadbenih fotografija.

Naime, dok su mladoženja i mlada bezbrižno pozirali na putu, tornado je divljao samo nekoliko kilometara iza njih.

I dok drugi ljudi u tome vide katastrofu, fotografkinja Kolin Niska smatra da je to prilika koja se ne propušta.

"Sanjala sam o ovakvom danu! Ubeđena sam da se ovo dešava jednom u životu", napisala je Kolin pored fotografija na Fejsbuku.

Ali, nisu svi korisnici ove društvene mreže bili podjednako oduševljeni, smatrajući da su mladenci previše opušteni kada je potencijalna katastrofa u pitanju. Međutim, ove fotografije su našle put do brojnih svetskih medija, od kojih su neki izveštavali o njima kao o "najžešćim fotografijama sa venčanja ikada".

Galerija sa ovim fotografijama je za jedan dan na Fejsbuku šerovana više od 14.000 puta, dobila je preko 19.000 lajkova i 1.000 komentara. I povrh svega, čini se da svi žele tornado na svojim venčanjima.

"Kolin, i ja želim tornado na mojim slikama sa venčanja u avgustu, molim te", napisao je jedan od komentatora, koji je dobio preko 200 lajkova.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs