Nova moda koju svako može da priušti

Modni trend za džabe: One ne bacaju pare na brushalter (FOTO)

Za ovaj modni trend, koji prati sve više poznatih dama, nije vam potrebna gomila novca. Ne samo da ne zahteva od vas da kupujete nove stvari, već naprotiv, da se odreknete onoga što već imate u fioci
Moda
10:58h Autor:
Modni trend za džabe: One ne bacaju pare na brushalter (FOTO)
Foto: Reuters
1 / 12 Foto: Beta

Koliko ste samo puta bile neraspoložene jer brushalter u kome vam grudi najlepše stoje ne ide uz haljinu koju ste naumile da obučete? Holivudske zvezde više nemaju taj problem. Jednostavno, rešile su da se prepuste trendu koji ne priznaje brushalter ni u jednoj kombinaciji. Bradavice koje se ocrtavaju za njih su postale novi modni detalj.

Crveni tepih oduvek je bio simbol dubokih dekoltea i izazovne elegancije, te se brushalter koji viri ispod satenske toalete gotovo smatrao za jeres, ali ovaj trend sada je zavladao i u običnim, svakodnevnim varijantama.

OVDE pogledajte da li je ovo najlepši dekolte u svetu slavnih dama!

Jedna od najpoznatijih dama koje gotovo preziru ovaj komad donjeg veša je svakako Šeron Stoun. Dekoltei koji sežu gotovo do pupka, na crvenom tepihu, su postali njen prepoznatljiv znak. Crvena haljina, dubokog izreza ili "zakopčana do grla", i širok osmeh su sasvim dovoljni za poziranje - brushalter bi tu samo bio višak.

Brushalter za nju ne postoji na kada joj čuveni Mrtin Skorseze dodeljuje nagradu za životno delo.

OVDE saznajte šta muškarci misle o grudima na izvol'te!

Crna košulja i sako dovoljno "uozbiljuju" priču tako da brushalter nije neophodan ni kada se ide u obilazak zgrade parlamenta u Varšavi.

Ipak, kada kažete "Bez brushaltera" najlogičnije je da pomislite na Rijanu. Ona vrlo rado pozira pred svaku modnu reviju zvučnijih imena modnih kuća, za šta se inače vrlo detaljno doderuje. Stajling za svaku od tih prilika vrlo pažljivo planira, ali kao da je uvela pravilo: "Dozvoljeno je sve sem brushaltera!"

Ločično je bilo i da je muškarci proglase za najpoželjniju ženu 2014, godine, u organizaciji jednog TV magazina, te je i na dodelu te nagrade otišla naravno bez previše donjeg veša.

Najdalje je otišla kada se na dodeli nagrada Udruženja američkih modnih dizajnera popjavila u potpuno providnoj haljini. Do tada se ono što ima ispod toelete samo naziralo ili ocrtalavalo, ali je pevačica svoju nagradu za modnu ikonu 2014 preuzela sa poprsjem "na izvol'te".

Iako mislite da izostanak potpore za grudi uvek otkriva više nego granice pristojnosti dozvoljavaju, glumica Dženifer Aniston je dokazala suprotno. U crnoj haljinici sa izrezom tik ispod vrata, Dženifer je izgledala vrlo elegantno i pristojno iako je izostavila brushalter.

Glumica Linzi Lohan se u haljini bez brushaltera pojavila na sudu. Smatrala je valjda da je dovoljno da nema gola ramena...

Nešto opuštenija varijanta bela haljine, ponovo bez brushaltera, bila je njen izbor za provod na koncertu Lane Del Rej.

Ni poziranje fotografima na premijeri filma, za Lindzi ne može da prođe bez ugla iz kog se jasno vidi da prezire brushalter.

Priča o grudima bez brushaltera u kojoj nema Kim Kardašijan jednostavno nije moguća.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs