ŽENA SA STILOM

Megan Markl zasijala u još jednoj haljini u kojoj se napokon vidi stomačić: Vojvotkinja ruši internet! (FOTO)

Zvanična stranica brenda koji je kreirao haljinu srušena je

Moda
11:35h Autor:
Megan Markl zasijala u još jednoj haljini u kojoj se napokon vidi stomačić: Vojvotkinja ruši internet! (FOTO)
Megan Markl, Foto: Profimedia

Megan Markl i britanski princ Hari trenutno se nalaze na prvoj zajedničkoj međunarodnoj turneji, a nakon kratkog boravka u Sidneju, vojvotkinja i vojvoda od Saseksa trenutno uživaju u Melburnu.

Za premijernu posetu Melburnu, bivša američka glumica odabrala je savršeno krojenu, mornarsko plavu haljinu s potpisom austrlijske dizajnerke Dion Li u sklopu trećeg dana kraljevske turneje, pre "uskakanja" u crnu haljinu s dugmićima, koju potpisuje njujorški brend Club Monaco.

Titula i prezime deteta Harija i Megan Markl: Zašto njihovi potomci neće biti prinčevi i princeze?!

Trudnica je nosila haljinu uz stileto salonke Manola Blanika u identičnoj boji haljine kojoj je pridružila klasični bež mantil Martina Granta u kakvom smo već imali priliku da je vidimo u utorak u sklopu posete zoološkom vrtu Taronga.

U rukama, Megan je nosila skupocenu torbu Sylvie s metalnim kaišem. Reč je o torbici italijanske modne kuće Guči.

Potvrđeno, trudna je: Megan Markl i princ Hari na proleće postaju roditelji!

Nešto kasnije, Megan se na plažama Melburna u društvu domaćina i supruga, princa Harija, pojavila u crnoj haljini s detaljem zlatnih dugmića na bočnoj strani bedara – delo njujorškog brenda "Club Monaco".

Crna haljina s potpisom brenda "Club Monaco" jedna je od jeftinijih u kojima smo imali priliku da vidimo Megan na aktuelnoj turneji, a kao što je bio slučaj s belom haljinom, zvanična stranica brenda "Club Monaco" srušena je usled nezapamćene potražnje za haljinom u kakvoj se premijerno pojavila u glavnom gradu Australije.

Dar koji čuva već godinama: Megan Markl otkrila šta će pokloniti ćerki! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs