pogledajte

Melanija Tramp sletela u London i šokirala: Prva dama Amerike iskopirala Megan Markl! (FOTO)

Američki predsednik Donald Taump doputovao je u četvrtak sa suprugom na njihovu zvaničnu posetu Velikoj Britaniji. Haljina u kojoj je Melanija sletela u London neodoljivo podseća na neke koje je nosila Megan Markl pa se američki mediji pitaju da li je prva dama iskopirala vojvotkinju od Saseksa i da li je možda reč o modnoj diplomatiji

Moda
Autor:
Melanija Tramp sletela u London  i šokirala: Prva dama Amerike iskopirala Megan Markl! (FOTO)
Melanija Tramp / Megan Markl, Foto: Profimedia

Melanija je u Veliku Britaniju stigla u haljini francuskog dizajnera Rolanda Moureta, vrlo slično onoj kakvu je Megan Markle nosila tokom svog dvodnevnog, prvog zvaničnog inostranog putovanja u Irsku.

Obe su haljine, primećuje Veniti Fer, sličnih tonova bež boje, sličnog pripijenog kroja i s gracioznim dekolteom.

Klasika je uvek u modi: Melanija Tramp odabirom garderobe podržala supruga! (FOTO)

foto: Profimedia

Američki časopis se nadalje priseća i da je sličnu haljinu Megan nosila noć pre svog venčanja pa zaključuju da joj je ovo omiljeni brend.

Haljinu čiste siluete, pomalo upitne ali ipak primerene dužine i prigušene boje kojoj ne nedostaje luksuza, odabrale bi nesumnjivo mnoge žene, naročito one koje moraju da ostave utisak da su konzervativne, ali i jasno dati do znanja da imaju stila.

Zavodljiva prva dama: Zašto Melanija Tramp uvek pozira otvorenih usta! (FOTO)

foto: Profimedia

Asimetrija Mouretovog dizajna prenosi određenu inteligenciju, dok kroj zadržava "femme-fatale" karakteristike, piše Veniti Fer, pa je odličan izbor za žene koje žele da budu percipirane kao pametne i izazovne.

Iako ostavljaju mogućnost da se radi o pukoj slučajnosti kod izbora haljine prve dame Amerike, u američkom časopisu podsećaju i na Melanijinu neslavnu epizodu sa "stvarno me ne zanima" jaknom prošlog meseca, nakon koje je, ako je u to ikada sumnjala, postala svesna da Amerikanci pomno prate njen stajling.

Kopirajući trenutno najpopularniju ćlanicu Ujedinjenog Kraljevstva, posebno Amerikancima, teško da je Melanija mogla da pogreši.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs