Obratite pažnju

Zavodljiva prva dama: Zašto Melanija Tramp uvek pozira otvorenih usta! (FOTO)

Brojne poznate dame odavno su pronašle savršenu pozu u kojoj se osećaju najbolje prilikom susreta s fotoreporterima. Jedna od onih koja gotovo uvek ispada savršeno na fotografijama u medijima je i prva dama Amerike, a stručnjaci su uočili da pozira otvorenih usta i zaključili zašto

Celebrities
Autor:
Zavodljiva prva dama: Zašto Melanija Tramp uvek pozira otvorenih usta! (FOTO)
Foto: Profimedia

Pre nego što je postala prva dama Amerike i supruga tada samo biznismena Donalda Trampa, Melanija se bavila manekenstvom i modelingom. Zato ni ne čudi da je danas zovu jednom od najatraktivnijih supruga političara.

Melanija, koja je godinama gradila svoj odnos s fotoreporterima, danas u ulozi jedne od najfotografisanijih žena sveta pliva kao riba u vodi. Neki bi rekli i bukvalno kao riba jer je izraz lica koji složi pred kamerama u žargonu dobio naziv "fish gape" ili "riblje zevanje".

Isprozivali Melaniju Tramp da je obukla stolnjak: Prva dama u neobičnom izdanju! (FOTO)

foto: Profimedia

Mnoge slavne dame odavno su usvojile ovu pozu i postala je zaštitni znak na crvenom tepihu. Stručnjaci koji analiziraju neverbalno ponašanje američke prve dame zaključili su da se ona ovom pozom koristi već preko 15 godina.

foto: EPA / Yuri Gripas

Ipak, ovaj neobičan izraz lica koji ostavlja utisak seksi i zavodljive žene posebno je došao do izražaja otkako se Melanija doselila u Belu kuću.

Donald Tramp o Melanijinim plastičnim operacijama: Prvi put progovorio bez dlake na jeziku! (FOTO)

foto: Profimedia

"Kada su vaše usne malo razdvojene izgledaćete mnogo više seksi. Isto tako, usne će vam izgledati mnogo veće nego što one ustvari jesu", ističe Trejsi Braun, stručnjak za govor tela i ističe da se modeli vrlo često stavljaju u ovu pozu kako ne bi odvlačili pažnju od odeće na kojoj treba da bude fokus.

foto: Profimedia

Braun zaključuje i da Melanijin krajnji cilj nije da izgleda seksi na fotografijama s političarima, već da joj je takav stav jednostavno ostao prirodan nakon godina staža u svetu modelinga. Osim blago otvorenih usta lepa Slovenka u kontaktu s medijima ponavlja još jedan gest.

Balkanske lepotice koje su osvojile svetske milijardere: Njihov život je bajka! (FOTO)

foto: Profimedia

Često naginje glavu ka nazad kako bi joj oči došle do izražaja i izgledale veće.

foto: AP / Andrew Harnik

"Ljudi su obično zadivljeni velikim očima. Zato volimo male pse i bebe. Beba je uvek slađa nego odrasla osoba, kao i štene od velikog psa", objasnila je Trejsi.

Uzbuna u Beloj kući: Cure sočni detalji o Melaniji i Donaldu Trampu! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs