Povratak na pravi put

Nakon stolnjak haljine, Melanija modno izdominirala: Prelepa kreacija koja pristaje svakoj figuri! (FOTO)

Nakon proslave Dana nezavisnosti u Beloj kući gde su je isprozivali da je obukla stolnjak, Melaniji Tramp je pošlo za rukom da zadivi javnost svojim smislom za modu

Star look
Autor:
Nakon stolnjak haljine, Melanija modno izdominirala: Prelepa kreacija koja pristaje svakoj figuri! (FOTO)
Foto: Reuters / Yuri Gripas

Američki predsednički par u poslednje vreme često provodi vikende u Trampovom golf klubu u Nju Džerziju, a pri povratku u Belu kuću prva dama Melanija Tramp pokazala je još jedno besprekorno izdanje u nizu.

Isprozivali Melaniju Tramp da je obukla stolnjak: Prva dama u neobičnom izdanju! (FOTO)

foto: EPA / Oliver Contreras

U društvu supruga, predsednika Donalda Trampa, atraktivna Slovenka prošetala se u beloj košulja-haljini ukrašenoj živopisnim motivom ptica koju potpisuje londonski brend Erdem.

foto: Reuters / Joshua Roberts

Elegantnu kreaciju midi dužine s tri-četvrt rukavima Melanija je naglasila narandžastim lakovanim kaišem koji je bojom u potpunosti odgovarao modelu stileto cipela sa zmijskim printom – koje su delo slavnog Manola Blanika.

Letnji stil za desetku: Nosite cvetne pantalone kao Melanija Tramp! (FOTO)

foto: Reuters / Yuri Gripas

Melanijin odabir haljine brenda s londonskom sedištem stiže samo nekoliko dana nakon što je najavljeno da će u pratnji supruga ovog meseca započeti četvorodnevnu posetu Ujedinjenom Kraljevstvu, gde će imati priliku da se susretne s 92- godišnjom kraljicom Elizabetom u dvorcu Vindzor.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs