Započinju zajednički život

Još jedan večiti neženja staje na ludi kamen: Glumac spreman na sledeći korak sa dugogodišnjom devojkom! (FOTO)

Brineta i glumac su u vezi su od 2014, a počeli su da izlaze nakon što je on raskinuo s rumunskom manekenkom Madalinom Geneom

Šuška se
11:36h Autor:
Još jedan večiti neženja staje na ludi kamen: Glumac spreman na sledeći korak sa dugogodišnjom devojkom! (FOTO)
Foto: Profimedia

Poznati glumac Džerard Batler već je četiri godine u vezi s dizajnerkom enterijera Morgan Braun, a strani mediji tvrde da se par sprema za brak. Džerard i Morgan će se, navodno, useliti u zajednički stan, a njegovi fanovi pričaju da bi brineti moglo da uspe ono što nije nijednoj do sada, a to je da večitog neženju odvede pred oltar.

foto: Profimedia

Batler je navodno prodao svoj luksuzni stan na Menhetnu u Njujorku pa sa dizajnerkom već neko vreme obilazi tržište nekretnina u potrazi za novim domom.

Pravi džentlmen: Džerard Batler ponudio ostavljenoj devojci društvo u restoranu

foto: Profimedia

– Između njih dvoje je poprilično ozbiljno. Džeri je prodao svoj stan i sada traži veći u koji će se useliti s Morgan. Već su pogledali nekoliko stanova, a za oko im je zapeo jedan za koji se raspituju kako bi mogli da ga preurede – otkrio je za Page Six izvor blizak slavnom glumcu.

Brineta i glumac su u vezi su od 2014, a počeli su da izlaze nakon što je on raskinuo s rumunskom manekenkom Madalinom Geneom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs