Hit detalji

Letnji trend koji je zaludeo slavne dame: Nije mu odolela ni besprekorna kraljica Maksima! (FOTO)

Kraljica Maksima i kralj Vilem Aleksander od Holandije pridružili su se hiljadama izviđača iz 50 zemalja u Vorburgu, a uvek elegantna kraljica nije se odrekla elegancije čak ni za odlazak u šumu. Za posetu kampu lepa kraljica nosila je jedan od najpopularnijih komada bez kojeg ni jedno leto ne može da prođe

Moda
14:04h Autor:
Letnji trend koji je zaludeo slavne dame: Nije mu odolela ni besprekorna kraljica Maksima! (FOTO)
Foto: Profimedia

Svakog leta na policama prodavnica i butika se pojave komadi koji baš nikad ne izlaze iz mode i verovatno nikad ni neće. Neki od njih su cvetne haljine, espadrile i, naravno, rupičaste haljine, suknje i bluze - ženstveni, romantični i providni komadi koje svaka žena treba da ima u svom ormaru.

foto: Profimedia

U jednom takvom komadu pojavila se i holandska kraljica Maksima, koja je posetila izviđački kamp u ženstvenoj modnoj kombinaciji - smeđoj satenskoj bluzi i beloj rupičastoj suknji midi dužine koje je upotpunila bež torbicom s potpisom modne kuće Šanel i salonkama na deblju petu.

Nedavno je i mlađa sestra vojvotkinje od Kembridža, Pipa Midlton, viđena u vrlo sličnoj odevnoj kombinaciji. Trudnica je pratila teniski meč na Vimbldonu sa bratom Džejmsom Midltonom u preslatkoj beloj midi haljini rupičastog materijala sa potpisom londonske dizajnerke An Mejson.

Sve, samo ne dosadna: Kraljica Maksima ima najsmeliji modni stil među ženama plave krvi! (FOTO)

foto: Reuters / Tony O'Brien

Uz nju je kombinovala plave espadrile sa punom petom, smeđi šešir i trendi pletenu torbicu.

foto: Reuters / Tony O'Brien

Na isti način razmišljala je i Pipina majka Kerol Midlton, koja je meč na Vimbldonu pratila u vrlo sličnoj, ali nešto kraćoj haljini s tri četvrt rukavima, koju je upotpunila torbom u boji kože i platformama u istoj nijansi.

Udajom za princa Vilijama dobila titulu, moć, ali i ogromno bogatstvo: Čime je sve kraljevska porodica darovala Kejt Midlton! (FOTO)

foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs