Pogledajte

Najlepše letnje haljine: Poznate dame ih obožavaju, i to s razlogom! (FOTO)

I na vrelom asfaltu i dok idete do plaže, duge haljine su odličan komad koji ne zahteva puno, a može da izgleda otmeno i ležerno
Moda
14:42h Autor:
Najlepše letnje haljine: Poznate dame ih obožavaju, i to s razlogom! (FOTO)
Foto: Profimedia

Lepršave duge haljine neizostavan su deo letnje garderobe. Idealne su za svaku priliku, čak i za posao. Njihova prednost je u tome što pristaju svakoj figuri - širi modeli sakrivaju sitne nedostatke, dok uži naglašavaju ženstvene obline.

Poznate dame ih često nose. Najčešće ih kombinuju sa drvenim nakitom, kratkom teksas jaknom ili prslukom u nekoj veseloj boji. Izbor printova je toliko bogat, a možete ih naći svuda: od jeftinijih prodavnica odeće neimenovanih proizvođača do ultra poznatih marki.

Nove letnje Šanel haljine obaraju s nogu! Pogledajte OVDE.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Maksi haljine mogu da se nose i sa ravnom obućom poput baletanki i patika, a odlično idu i uz štikle ili sandale na platformu.

Mršavicama najbolje stoje modeli sa tanjim bretelama, dok su punijim damama namenjene one sa kraktim rukavima. Izbor dekoltea zavisi od prilike, ali i toga da li želite da naglasite grudi ili ne. Ukoliko imate manje grudi, upotpunite izgled masivnim ogrlicama.

Šik, vesela, provokativna, ali pristojna: Haljina koju sve žene žele ovog leta (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Duge haljine ne znaju za godine, te ih mogu nositi i devojčice i tinejdžerke, kao i žene u 50-im godinama.

Osim dugih haljina, nezaobilazne su i one kraćeg, lepršavog kroja. Ivanka Tramp zna često da nosi ovakve modele. Naročito je popularan cvetni dezen, ali jednostavna crna haljina uvek je pun pogodak!

Svi pričaju o suknji prve dame Francuske: Bridžit Makron šokirala stajlingom! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs