ŠTA VI MISLITE?

DA LI BI IH KERI BREDŠO I POGLEDALA? Ovako izgledaju udobne PAPUČE kada ih dizajnira slavni Manolo Blahnik! (FOTO)

Nakon predstavljene sAradnje s modnom kućom Dior i nemačkim brendom Žil Sander, najpoznatiji brend anatomskih papuča udružio je snage s Manolom Blanikom, proslavljenim dizajnerom obuće čije je cipele na malim ekranima proslavila glumica Sara Džesika Parker

Moda
Autor:
DA LI BI IH KERI BREDŠO I POGLEDALA? Ovako izgledaju udobne PAPUČE kada ih dizajnira slavni Manolo Blahnik! (FOTO)
Sara Džesika Parker, Foto: Profimedia

Glasine o modnoj saradnji nemačkoga brenda Birkenstock i Manola Blanika protekle nedelje napokon su se obistinile. Na društvenim mrežama otkriveno je kako izgleda njihova zajednička kolekcija stvorena od sedam modela obuće, a očekivano najveću pažnju dobile su anatomske papuče Arizona i klompe Boston s prepoznatljivim dizajnerskim potpisom Manola Blanika.

Po uzoru na tamno plave salonke kakve je proslavila Keri Bredšo iz ‘Seksa i grada’, kultna obuća brenda Birkenstock zablistala je u kraljevski plavom plišu, a prepoznatljivi blještavi detalj s Blanikovih salonki na njima je predstavljen u formi kopči.

I upravo tako stvorena je moderna verzija popularnih manolica koja spaja glamur i vrhunsku udobnost, a koja s everovatno ne bi dopala strastvenoj obožavateljki visokih potpetica kao što je Keri Bredšo.

Kolekcija Manolo Blahnik x Birkenstock dolazi u dva navrata. Dana 24. martau prodaju će biti lansirana plišana verzija papuča Arizona i klompi Boston, a verzije klasičnih modela od crne kože i pliša boje pink takođe prate prvi prodajni talas na stranici brenda Birkenstock i Manola Blanika.

Iako za sada nisu otkriveni detalji drugog prodajnog talasa, potvrđeno je kako se može očekivati u aprilu ove godine.

Kako se vama dopadaju i da li biste ih nosile?

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs