SPREMNI ZA JESEN?

OVI KOMADI SU APSOLUTNI MODNI HIT: Tamara Kalinić demonstrirala kako se nose 2 ultimativna trenda sezone!

Modna influenserka i dama koja važi za ikonu stila, ponela je dva stajlinga u kome je predstavila neizostavne odevne komade ove modne sezone.

Moda
17:08h Autor:
OVI KOMADI SU APSOLUTNI MODNI HIT: Tamara Kalinić demonstrirala kako se nose 2 ultimativna trenda sezone!
Foto: Instagram / Tamara

Influenserka i žena čiji se stil kopira, ponela je dva modna komada za koje modni eksperti tvrde da su apsolutni hit ove jeseni. U pitanju su kombinacija sakoa i boyfrined pantalona, i kaubojske čizme.

Da, svidelo vam se ili ne, kaubojke su se vratile na velika vrata i nose se u najrazličitijim odevnim kombinacijama i uz gotovo sve. Tamara ih je ovoga puta iskombinivala uz ležernu boho haljinicu sa cvetnim printom, i moramo reći da kombinacija izgleda sjajno. Naravno, za jesenji stajling, ovu kombinaciju možete upotpuniti helankama, koje su takođe ponovo vrlo "in" i dobrom kožnom jaknom.

Drugi autfit, kombinacija sakoa i kežual pantalona takođe deluje moćno, a nešto je svedeniji i više monohromatski, jer se Tamara odlučila za dominantno crnu boju od glave do pete. Uz ovu kombinaciju iskombinovala je kačket i lakovane papuče, što je cellm staljingu dalo notu ležernosti. Vi za jesenje dane možete papuče zameniti patikama ili ravnim čizmicama.

Dakle, ukoliko ove jeseni želite da budete in, nabacite par dobrih kaubojki (što se dezena i boja tiče - pustite mašti na volju, jer sve je dozvoljeno) i jedna i dva dobra sakoa, koje ćete kombinovati uz farmerke, pantalone, suknje, pa i zimske šortsiće - i spremene ste za sve prilike ove jeseni!

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs