MODNI VODIČ

MODNE ZAPOVESTI VIKTORIJE BEKAM: Dobro stilizovana žena mora da ima ovih 5 komada u garderoberu! (FOTO)

Kada ona priča, mi slušamo...

Moda
Autor:
MODNE ZAPOVESTI VIKTORIJE BEKAM: Dobro stilizovana žena mora da ima ovih 5 komada u garderoberu! (FOTO)
Foto: Profimedia

Kada kažemo dobar stil prva ascocijacija nam je Viktorija Bekam. Ona je uspela da izgradi pravo modno carstvo, a žene širom sveta kopiraju njene stajlinge.

Ljubitelj je minimalističkog i svedenog stila, zato novac ulaže u klasične komade koje će moći da nosi godinama. Trendove ne prati slepo, već nosi samo ono što joj se dopadne.

Ona se godinama pridržava istih pravila i u garderoberu uvek ima ovih komada. Kažu da su onu ključ svakog dobrog stajlinga.

Kvalitetan sako

Bivša Spajsica uvek u svom garderoberu ima dobro krojen sako i nosi ga u brojnim prilikama, kako poslovnim tako i neformalnim. To nije nikakvo čudo jer se radi o bejzik komadu koji se slaže uz apsolutnu svu garderobu.

Viktorija Bekam
foto: Profimedia

Bela košulja

Ovaj modni komad je bezvremenski klasik koji Viktorija često nosi uz cren pantalone ili farmerke širokih nogavica i štikle.

Kožne pantalone

Ovaj komad nije jednostavan za kombinovanje, ali ga ona nosi sa puno stila. Bitno je samo da ostatak stajlinga bude sveden i nema greške.

Klasičan džins

Dobre farmerke odlična su modna investicija, a Viktorija najradije bira modele sa širim nogavicama. U kombinaciji sa belom majicom ili košuljom su pun pogodak.

Bela majica

Ako ste ljubitelji svedenog stila poput Viktorije, dobro zante da bela ili crna klasična majica igraju ključnu ulogu u mnogim stajlinzima. Ovaj model je investiija koja će vam se apsolutno isplatiti.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs