pogledajte

UVEK U TRENDU: Džesika Alba dobro zna koje su farmerice apsolutni hit ove sezone! (FOTO)

Glumica i preduzentica Džesika Alba nedavno je proslavila 40. rođendan ali svi se slažu kako se nije mnogo promenila od vremena kad je još kao tinejdžerka debitovala u seriji 'Dark Angel'.

Moda
21:41h Autor:
UVEK U TRENDU: Džesika Alba dobro zna koje su farmerice apsolutni hit ove sezone! (FOTO)
Džesika Alba, Foto: Profimedia

Zvezda 'Sin Sitija' godinama neguje jednostavan modni stil koje uspešno prilagođava svom mladalačkom načinu odevanja.

Džesika nije mnogo menjala svoju prepoznatljivu modnu formulu koja uvek izgleda dobro pa čak i kad nije tip top skockana.

Zgodna glumica nije promakla fotografima prilikom odlaska na večeru s ćerkom Heven i prijateljicom, a dve su se dame za tu priliku slično obukle - obe u bež kaputima koji su pravi modni klasik jer se odlično slažu sa svakom bojom i dezenom.

PRESTARA SI ZA TO: Zbog stajlinga Sofije Vergare usijale se društvene mreže! (FOTO)

Džesika Alba
foto: Profimedia

Džesika se odlučila za bež kaput, farmerice ravnih nogavica sa rupama na kolenima i gležnjače na pertlanje, a odličan dnevni izgled koji bi se najbolje mogao opisati kao sportska elegancija, začinila je prelepom sivom kožnom torbom.

Upravo su farmerice širih, ravnih nogavica sve traženije među ženama pa je i Džesika svoje uske farmerice stavila ovog proleća na dno ormara.

Diskretna šminka na očima i frizura sa blagim talasima dobro su se uklopili u ovaj stajling omiljene glumice i majke troje dece. Inače, Džesika i njen suprug proslaviće 13 godišnjicu braka.

Par osim ćerle Heven, imaju i stariju ćerku Onor Mari i sina Hejsa (3).

Kako se vama dopada ovaj izgled Džesike Albe?

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs