saznajte više

KREM KOMBINACIJE OD GLAVE DO PETE SU GLAVNI TREND OVOG PROLEĆA:Ovako ih nose najpopularnije devojke na Instagramu!(FOTO)

Bele i krem monohromne kombinacije više se ni ne mogu nazvati trendom - one su stil. Možda se na prvi pogled čine nedostižno ali, verujte nam, kada se jednom upustite u njih, videćete da su mnogo jednostavnije za nođenje nego što ih bije glas - pod uslovom da se samo malo pripazite i ne prospete latte za poneti. Evo kako naše omiljene Instagram devojke izvode ovu omiljenu stilsku vežbu.

Moda
Autor:
KREM KOMBINACIJE OD GLAVE DO PETE SU GLAVNI TREND OVOG PROLEĆA:Ovako ih nose najpopularnije devojke na Instagramu!(FOTO)
Rouzi Hantington-Vajtli, Foto: Profimedia

ODELO

Kada temperature dosignu određeni podeok - o čemu neprestano sanjamo u toku ovih aprilskih kišnih dana - vreme je za sako i pantalone od lana ali nema nikakve potrebe da čekate do leta. Ove sezone, posebno volimo trodelna odela u najsvetlijoj krem nijansi od lakog štofa, sa ili bez predimenzioniranog kaputa prebačenog preko ramena.

SPORTSKI

Možda još uvek nismo baš do kraja spremni da se odreknemo najudobnije uniforme koju smo ikada imali. Potreban nam je postepen prelaz pa u našem srcu posebno mesto zauzimaju kombinacije laganog pletiva i donjeg dela trenerke. Ili oversized duks u kombinaciji sa šortsom. U svakom slučaju, i najsportskiji komad u ovakvoj izvedbi izgleda kao promišljen stajling.

HALJINA

Haljine od pletiva promenile su način na koji razmišljamo o štrikanim komadima ali nećemo se zaustaviti samo na njima. Pored uskih midi modela kakve nosi Rouzi Hantington-Vajtli (dodatni poeni za aksesoar u boji ali bez jakih kontrasta), tu su i maksi varijacije na temu ali i romantične mini-haljine sa velikim rukavima.

TEKSTURE

Poznat je trik da ako želite da svoju monohromnu kombinaciju izdignete na viši nivo treba da uposlite različite teksture. Iako smo ga verovatno najpre naučili sa crnom i drugim tamnim nijansama, ovo pravilo važi dvostruko kada su u pitanju krem i bela. Najmekše pletivo, najpufastiji štof i sjajan saten savršeno se slažu zajedno, a kolektivna opsesija sezone jesu svilenkasti plisirani komadi.

DŽINS

Najsvetlije farmerke su hit-komad za proleće i vreme je da ih ponesete u punom sjaju. Široka silueta, visok struk (u ovoj nijansi ipak preskačemo niske modele koji nas vraćaju u 2000-te) i ravne cipele poput mokasina, čizama sa debljim đonom čak i klompi, vaši su najbolji prijatelji. Danas ih nosite sa najmekšim džemperima, za koju nedelju sa minimalističkim majicama bez rukava.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs