NEMA IM RAVNIH

ONE VAŽE ZA NAJBOLJE STILIZOVANE ŽENE NA SVETU, EVO I ZAŠTO: 5 modnih trikova koji Italijanke čine najatraktivnijim!FOTO

Italijanke su neprikosnovene "vlasnice" titule najlepše stilizovanih žena na svetu.

Moda
Autor:
Foto: Shutterstock

Mnogi smatraju da je Pariz grad u kome se definišu novi modni trendovi, koji onda kopiraju u ostatku sveta. Neki, međutim, misle da titulu modne prestonice sveta ipak zaslužuje Milano. Kao dokaz za ovu tvrdnju oni navode besprekoran stil stanovnika ovog grada, a posebno dama.

 

Italijanke su uvek znale da se lepo obuku, a evo koji modni trikovi im omogućavaju da izgledaju toliko atraktivno.

 

One se ne plaše da nose previše nakita

 

Retko kada ćete videti Italijanku sa samo jednim prstenom ili jednom narukvicom. Osim toga, one vole da kombinuju komade nakita na neobične načine i uopšte nemaju strah da će biti predmet podsmeha ako preteraju u svojoj originalnosti.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DYLANLEX (@dylanlex)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DYLANLEX (@dylanlex)

Nigde ne izlaze bez naočara za sunce

 

Naočare za sunce su važan asesoar Italijanki. One ih obavezno nose sa sobom gde god da idu, a u svom posedu imaju najrazličitije modele, od ekstravagantnih do onih običnijeg izgleda. Dame iz ove zemlje takođe znaju da dobre naočare ne moraju uvek da budu skupe.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gitta Banko (@gittabanko)

One obožavaju uske farmerke

 

Italijanke vole da istaknu svoju figuru, zbog čega svaka od njih ima bar jedne uske farmerke u svom ormaru, čak i kada to više nije u trendu, kao što je danas slučaj u mnogim zemljama sveta.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gitta Banko (@gittabanko)

Italijanke retko kada nose najlon čarape

 

Retko ćete videti Italijanke u najlon čarapama, čak i kada na sebi imaju duboke čizme. Upravo iz tog razloga oni ovaj model obuće uglavnom nose kada je lepše vreme.

 

One vole da kaišem istaknu svoj struk

 

Bilo da nose haljinu ili pantalone, dame u Italiji će se potruditi da svoju kombinaciju upotpune odgovarajućim kaišem. One nemaju specijalne preferencije kada je u pitanju ovaj artikal, pa tako jednako rado nose široke, uske, ekstravagantne ili diskretne kaiševe.

 

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...