Večni klasici

Najpopularniji modeli torbi: Nosićemo ih godinama! (FOTO)

Bež, smeđa, crna i crvena su uvek najbolji izbor

Moda
15:29h Autor:
Najpopularniji modeli torbi: Nosićemo ih godinama! (FOTO)
Foto: Profimedia

Novi modni trendovi i modeli možda su najuzbudljiviji deo modnog sveta kojem je gotovo nemoguće odoleti na početku nove sezone, ali jednostavni, elegantni i večno privlačni klasici oni su koji u našim garderobama i svakodnevnim kombinacijama igraju glavnu ulogu.

Iako ih obožavamo i nosimo godinama, većina modnih klasika vezana je za određenu sezonu, ali ne i kada je reč o najmodernijim torbama - modeli koji sada aposlutni trend moći ćete da nosite godinama, bez obzira na sezonu u kojoj se nalazimo i bez obzira na promenu trendova!

Svi nose štepano: Komadi koje svaka trendseterka nosi ove sezone! (FOTO)

Visoko na listi ključnih komada u svakom ormaru nalazi se praktična torba u koju ćemo lako strpati baš sve što nam može zatrebati tokom dana.

Bez obzira koliko stvari nosite sa sobom, u potrazi za savršenom torbom uvek težimo modelima koji su praktični, svestrani i elegantni. Jednostavne linije, decentni detalji i kvalitetni materijali spajaju se u popularne modele poput omiljene cross body torbe i prostrane tašne idealne za svaki dan.

Osim jednostavnim linijama i detaljima i kvalitetnim materijalima, kao najbolje uvek se ističu torbe u nijansama bež i smeđe, kao i u crnoj i crvenoj boji, koje se mogu nositi i leti i zimi, i na jesen i u proleće.

Ovako se danas nose šalovi i marame: Savršen detalj u svakoj jesenjoj kombinaciji! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs