Probajte

Trik koji izdužuje noge, a svake cipele dolaze do izražaja: Ove sezone nosimo farmerke samo na ovaj način! (FOTO)

Široke, skinny, visok struk sa faltama ili bez, vintage ili nove ili, možda, upcycled? Sve ove dileme oko omiljenog komada garderobe slobodno odložite na stranu - važno je samo da ih podvrnete. I to ne onako malo, samo štosa radi "s prsta ili dva", bez 7-8 centimetara nemojte ni da krećete u ovu akciju. Dobre vesti za sve nas kojima su dužine nogavica uvek, pa, malo duže.

Moda
Autor:
Trik koji izdužuje noge, a svake cipele dolaze do izražaja: Ove sezone nosimo farmerke samo na ovaj način! (FOTO)
Foto: Shutterstock

Ono što je genijalno u celoj stvari jeste to da vam ove sezone podvrtanje nogavica ne utiče na odabir dužine. Možete podvrnuti (nekoliko puta) farmerke koje su uže oko članka i time otkriti omiljeni par čizama. Sa druge strane, ravni ili zvonasti modeli mogu i podvrnuti ostati na maksimalnoj dužini u kojoj možete da hodate bez saplitanja - u ovom slučaju obavezno ih uparite sa visokim štiklama.

Elegantno, moderno i upečatljivo: Emili Ratajkovski nam je dala ideju za odličan poslovni stajling! (FOTO)

Koncept da podvrnute nogavice "skraćuju noge" takođe pada u vodu ukoliko materijal ima lice i naličje iste nijanse (kontrastne je možda najbolje ostaviti gazelama) - samo bacite pogled na neke od Insta devojaka ovde. Ovaj trik za stilizovanje će učiniti da svaka kombinacija koju napravite izgleda opušteno, a vi neopterećeni suvišnim detaljima.

Ono što jeste bitno je da odaberete model koji ima dovoljno duge nogavice da se ovo može izvesti, a dizajneri i uličnih brendovi su predvideli ovu našu potrebu pa su prodavnice pune i modela kojima su nogavice već podvrnute. Ne zaboravite da se visoko podvrnute nogavice neće držati same od sebe pa ćete verovatno morati da ih ili tako kupite ili fiksirate sami.

Kako ćete nositi svoje?

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs