Za sve moguće prilike

Ove pantalone biće apsolutni hit jeseni i zime: Toplo, udobno, elegantno! (FOTO)

Jednostavan kroj, svestrani karakter

Moda
Autor:
Ove pantalone biće apsolutni hit jeseni i zime: Toplo, udobno, elegantno! (FOTO)
Foto: Profimedia

Postoji nekoliko odevnih komada bez kojih ne možemo da zamislimo svoju garderobu bez obzira na sezonu u kojoj se nalazimo i na trendove koje donosi.

Uz klasičnu košulju, malu crnu haljinu i omiljene farmerke, među ultimativnim modnim favoritima ističe se i par savršenih pantalona jednostavnog kroja i svestranog karaktera.

Bela boja od glave do pete - trend koji sve žene vole: Evo kako se nosi bez greške! (FOTO)

Nakon vladavine trendi haljina i suknji koje su u jednom trenutku preuzele glavnu reč u ženskim garderobama, u poslednjih nekoliko godina, pantalone su se vratile među favorite unutar svake modne kolekcije i garderobe kao jedan od najsvestranijih odevnih komada. I dok je svaka nova sezona isticala nove favorite, početak svakog novog IT modela pantalona zapravo se nalazio u jednostavnim krojevima i klasičnim modelima. Kako bi stvorili moderno izdanje omiljenih modela, jednostavnim krojevima modni brendovi i dizajneri dodali su nove trendove, boje, dezene i detalje koji su im dali efektan izgled i savremeni karakter.

Jesenji stajling sa stilom: Kejt Midlton u crvenom kaputu, jednostavno, a otmeno izdanje! (FOTO)

Kako bi stvorili savršene pantalone za jesenje i zimske dane pred nama, modni brendovi i dizajneri ove su im godine dodali dodatnu dozu udobnosti koja će savršeno odgovoriti na "novu normalu" u kojoj ćemo veliki deo vremena provoditi kod kuće.

Najpoželjniji modeli koje ćemo nositi ove jeseni, ali i zime, ističu se širokim nogavicama, prijatnim i toplim materijalima i elastičnim strukom. Uz udobnost koju im donose ti elementi, jesenje pantalone još uvek krasi doza klasične elegancije.

Taj neodoljivi spoj udobnosti i elegancije istaći će ih kao savršeni izbor za dnevni i večernji, ležerni i poslovni stajling.

Top modeli suknje koji će dominirati jesenjom sezonom: Večna formula ženstvenosti i elegancije! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs