novi trend

Svi je imamo ali sada je nosimo na drugačiji način: Obična atlet majica je najvažniji komad u letnjoj garderobi! (FOTO)

Tokom leta modna ekipa je fokusirana na detalje koji će se istaći: traka za kosu, marama umesto topa, skulpturalne štikle...

Moda
Autor:
Svi je imamo ali sada je nosimo na drugačiji način: Obična atlet majica je najvažniji komad u letnjoj garderobi! (FOTO)
Rouzi Hantigton Vajtli, Foto: Profimedia

Postoji gomila načina kako da budete primećeni tokom toplih dana. Dok smo hipnotisani haljinom sezone, neke od influenserki pokušavaju da svoj letnji izgled podignu na viši nivo. Umesto lepršavih haljinica one su se dosetile da novo značenje daju običnoj atlet-majici.

Muška bela košulja: Ovako se nosi komad koji je moguće iskombinovati na 100 načina! (FOTO)

Sećate se njih? Rebraste potkošulje sa širokim bretelama ovog leta su se vratile jače nego ikada. Ikonični komad iz 2000. godine je u 2020. doživeo nečekivani remiks. Umesto da normalno obučete potkošulju, jednostavno glavu provucite kroz obe bretele i na taj način dobićete potpuno novu majicu sa asimetričnim izrezom.

Obavezno se poigrajte sa ovim novim trendom, možete da nekoj od svojih starih majici udahnete novi život, ili da proverite šta ima novo na rafovima sa topovima pa da možda i da odaberete i krop verziju, ili onu sa tankim bretelama. U svakom slučaju, velike su šanse da će vam stajati sjajno, plus radoznali pogledi su zagarantovani ako ovaj trend iznesete među prvima.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs